Rólunk

Iroda

Kikapcsolódás

Az iroda számunkra nem csak a munka helyszíne. Szeretünk játszani, és erről a munkanapokban sem kell lemondanunk. Ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk ping-pong, csocsó, billiárd, darts vagy PS, Nintendo áll rendelkezésre, de belefér egy kis lazítás a babzsákon, kanapén. Nagy kedvencünk a közös legó építés is.

Tanulás

Belső képzéseink számára egy jól felszerelt oktatótermet hoztunk létre, így a szakmai előrehaladást különböző irodán belül szervezett képzésekkel is tudjuk biztosítani. Angol és német nyelven különböző szinteken van lehetőség csoportos nyelvi képzésen részt venni, emellett ösztönözzük munkatársainkat, hogy folyamatosan képezzék magukat a szakmájukban és naprakészen tartsák a tudásukat: konferenciák, workshopok, továbbképzések formájában is.

Testi, és lelki egészség

Fontosnak tartjuk, hogy a munkanapok közben figyeljünk az egészségünkre és a harmónia megteremtésére is: az irodában a kollégák hetente kétszer is igénybe vehetnek irodai masszázst, és szerdánként pedig a tornaszobában gerinctornát tartunk. Az esetlegesen felmerülő lelki problémák esetén pedig ajánljuk az irodában elérhető coach-pszichológus szakértőnket. Előrelátó munkáltatóként defibrillátor is található az irodánkban.

Ergonómia

Az irodaberendezéseinket a benne dolgozók egészségügyi, kényelmi és biztonsági szempontjait figyelembe véve választottuk ki: a kifejezetten ergonomikus Steelcase Leet’s B irodaszékeken kívül gimnasztikai labdák, térdelőszékek, háttámaszok illetve kifejezetten tervezők számára ajánlott az álló és ülőmunka felváltott használatát támogató motorikusan emelhető asztalok szabadon választhatóak.

Közös étkezések

Hagyomány a heti egy közös ebéd, amikor a cég minden munkatársát vendégül látja, Az ételek összeállításánál figyelünk az esetleges ételallergiákra is. A péntek reggeli kávé a vezetőséggel pedig nem csak a nap kellemes indítását szolgálja, hanem inspiráló hatással is van a csapatra, hiszen ilyenkor megbeszélhetünk minden felmerülő kérdést, problémát és együtt könnyebben megoldjuk.

Környezettudatosság

Irodánk kialakításának és működésének fontos szempontja az energiatakarékosság: irodatereink egész nap természetes fényben fürdenek, így minimális helyi világítást kell használnunk. Kollégáinkat ösztönözzük a kerékpáros munkába járásra, ehhez biciklitároló és egy rendkívül igényes kerékpárosok számára kialakított öltöző/zuhanyzó áll rendelkezésre. Szelektív gyűjtjük a hulladékot, nem használunk műanyag poharakat – kedvenc bögréjét mindenki becsben tartja.