Rólunk

Debreceni Iroda

Ergonómia

Irodánk a Lion Office Irodaházban található, ahol ingyenes parkolási lehetőség, 24 órás portaszolgálat, kártyás biztonsági beléptetőrendszer és kamerarendszer gondoskodik a biztonságról. A komplexum területén pékség, cukrászda és étterem is szolgálja a kényelmet. Az irodaberendezéseinket az ott dolgozók egészségügyi, kényelmi és biztonsági szempontjai alapján választottuk ki: A kifejezetten ergonomikus Steelcase Leet’s B irodaszékeken kívül lehet választani gimnasztikai labdát, térdeplőszéket vagy háttámaszt is.

Kikapcsolódás

Az iroda számunkra nem csak a munka helyszíne. Szeretünk játszani, és erről a munkanapokban sem kell lemondunk. Ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk társasjátékozunk, darts, PS vagy Nintendo csatákat vívunk, a kedvencünk pedig a közös legó-építés.

Tanulás

Belső képzéseink számára budapesti irodánkban egy jól felszerelt oktatótermet hoztunk létre, így a szakmai előrehaladást, különböző irodán belül szervezett képzésekkel is tudjuk biztosítani. Emellett ösztönözzük munkatársainkat arra is, hogy konferenciákon, workshopokon és továbbképzéseken való részvétel segítségével folyamatosan képezzék magukat a szakmájukban és naprakészen tartsák a tudásukat.

Testi- és lelki egészség

Fontosnak tartjuk, hogy a munkanapok közben figyeljünk az egészségünkre és a harmónia megteremtésére is: az irodában a kollégák számára hetente gyümölcsnapot tartunk és támogatjuk a sportolásukat is. Az esetlegesen felmerülő lelki problémák esetén pedig karriertámogató coachingot vagy szükség esetén pszichológust is biztosítunk.

Közös étkezések

Budapesti irodánkhoz hasonlóan hagyományként Debrecenben is bevezetjük a heti egy közös ebédet, amikor a cég vendégül látja minden munkatársát. A havonta megrendezésre kerülő péntek reggeli kávé a vezetőséggel pedig nem csak a nap kellemes indítását szolgálja, hanem inspiráló hatással is van a csapatra, hiszen ilyenkor megbeszélhetünk minden felmerülő kérdést és, problémát, és így együtt könnyebben megoldjuk ezeket.

Környezettudatosság

Irodánk kialakításának és működésének fontos szempontja az energiatakarékosság: Irodatereink egész nap természetes fényben fürdenek, így csak minimális helyi világítást kell használnunk. Kollégáinkat ösztönözzük arra, hogy kerékpárral járjanak munkába, ehhez biciklitároló áll rendelkezésükre. A szemetet szelektíven gyűjtjük, nem használunk műanyag poharakat – kedvenc bögréjét mindenki becsben tartja.