Miért jó itt dolgozni

Csapatszellem

Nem pusztán kollégát, hanem csapattársat keresünk!

Miért jó itt dolgozni

Inspiráló munkakörnyezet

Inspiráló, exkluzív munkakörnyezetben várunk.

Miért jó itt dolgozni

Technológia

Piacvezető technológiákkal, innovatív megoldásokkal a lehető legjobb minőségű mérnöki szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleink számára.

Budapest
Debrecen

Építészmérnök állás

Építészmérnök álláslehetőség: nagyszabású, szakmai kihívást jelentő projektek, folyamatos képzések, nemzetközi partnerek, stabil munkakörnyezet vár rád generáltervező irodánkban.

Érdekel
Budapest
Debrecen

Épületgépész mérnök állás

Épületgépész mérnököt keresünk a STUDIO IN-EX nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába.

Érdekel
Budapest
Debrecen

BIM szakértő

A BIM modellezésben és generáltervezésben piacvezető STUDIO IN-EX professzionális fejlesztő csapata új, állandó munkatársat keres össz-szakági projektjeink BIM oldali támogatási és irányítási munkáihoz. Fejleszd velünk együtt a Revit alapú BIM környezetet!

Érdekel
Budapest
Debrecen

Statikus tervezőmérnök

A STUDIO IN-EX nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk tartószerkezet tervező mérnököt!

Érdekel
Budapest
Debrecen

Épületvillamossági tervezőmérnök

A budapesti, 150 fős generáltervező irodánkban az épületvillamossági szakág fiatalos, dinamikus csapatként, kiemelkedő fejlődési lehetőséget nyújt.

Érdekel
Budapest
Debrecen

Épületautomatika tervezőmérnök

Keresed a kihívásokat, de vágysz a stabilitásra? A STUDIO IN-EX új csapattagokkal bővülne.

Érdekel
Budapest
Debrecen

Geotechnikus tervezőmérnök

A STUDIO IN-EX nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk geotechnikus tervezőt!

Érdekel
Budapest
Debrecen

Tervezőmérnök állás

Tervezőmérnök munkatársakat keresünk budapesti és debreceni generáltervező irodánkba, nagyszabású nemzetközi projektek megvalósítására. Indulj el velünk egy izgalmas karrierúton!

Érdekel
Budapest

Villamosmérnök gyakornoki program

Csatlakozz a STUDIO IN-EX generáltervező iroda villamosmérnök gyakornoki programjához! Élvezd az innovatív tervező irodánk támogatását és indulj el velünk egy izgalmas karrierúton!

Érdekel

Filozófiánk

Mi a STUDIO IN-EX-nél büszkék vagyunk arra, hogy nyitott, becsületes, hatékony, minőségre és lényegre törő vállalat vagyunk.

Közös értékeinken keresztül olyan vállalati kultúrát hoztunk létre, amely biztosítja munkatársaink optimális munkakörülményeit és személyes fejlődését.

Állásértesítő

Jelenleg nincs olyan pozíció, ami érdekes lehet számodra? Iratkozz fel állásértesítőnkre! Így, ha új lehetőség kerül meghirdetésre, azonnal elküldjük Neked e-mailben!

Miért jó itt dolgozni

Építészmérnök

Szalaga Ágota

Az IN-EX szakmai szempontból frissen tart, mindig van új kihívás – ezért is vagyok itt már 7+ éve. Ugyanezért izgis az is, ahogy a cég nő és változik. Fontos nekem még, hogy jó teljesítményű gépeken dolgozhatunk. Arra pedig külön büszke vagyok, hogy annak idején egy bátor húzással átálltunk a Revit használatára.

Tájépítész

Heisenberger Éva

Mert a munkatársaim a barátaim is, mert vidáman jövök be reggel dolgozni, mert nem csak dolgozunk, hanem egy rakás közös programot szervezünk együtt, mert izgalmas munkáink vannak, mert kreatív lehetek, mert nagyon szép az irodánk.

Építészmérnök

Dobszai Dániel

Azért, mert mindenkinek megtaláljuk a helyét egy csapatban, amelyikben tud és szeret dolgozni, és mert mindenkinek számít a véleménye.

Építészmérnök

Samu Viki

Mert nagyon jó a közösség és a vezetőség hozzáállása és munkaszemlélete is rendkívüli. Mert itt egy nagy család része lehetek. Mert mindig mindenben segítünk egymásnak. Mert nagyon jó a csapatmunka és mindig sokat tanulunk egymástól. Mert rugalmasan és kreatívan kezeljük a problémákat.

Legutóbbi referenciák

Kikapcsolódás

Tanulás

Testi-, és lelki egészség

Közösség

Sport

Család

Ergonómia

Transzparencia

Értékeink

Innováció

Egy lépéssel mások előtt járunk. Fejlesztünk és tanulunk egy életen át, hogy mind szakértőinket, mind ügyfeleinket a legújabb technológiával felvértezve támogathassuk.

Motiváció

Motiváltságunk titka, hogy szakértelmünk folyamatos fejlesztése, valamint változatos projektjeink és nagyszerű közösségünk révén mindig az élvonalban vagyunk.

Hatékonyság

Folyamataink és eszközeink folyamatos felülvizsgálatával, szakértő csapatunk véleményére mindenkor támaszkodva, ügyfeleinket a legmagasabb hatékonysággal szolgáljuk ki.

Boldogság

Barátokkal körülvéve dolgozni, egymást a magánéletben is támogatni, közösen magas színvonalú szakmai sikereket elérni - ezek az alappillérei annak az élménynek, hogy mi minden reggel boldogan jövünk dolgozni.