Miért jó itt dolgozni

Csapatszellem

Nem pusztán kollégát, hanem csapattársat keresünk!

Miért jó itt dolgozni

Inspiráló munkakörnyezet

Inspiráló, exkluzív munkakörnyezetben várunk.

Miért jó itt dolgozni

Technológia

Piacvezető technológiákkal, innovatív megoldásokkal a lehető legjobb minőségű mérnöki szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleink számára.

Filozófiánk

Mi a STUDIO IN-EX-nél büszkék vagyunk arra, hogy nyitott, becsületes, hatékony, minőségre és lényegre törő vállalat vagyunk.

Közös értékeinken keresztül olyan vállalati kultúrát hoztunk létre, amely biztosítja munkatársaink optimális munkakörülményeit és személyes fejlődését.

Állásértesítő

Jelenleg nincs olyan pozíció, ami érdekes lehet számodra? Iratkozz fel állásértesítőnkre! Így, ha új lehetőség kerül meghirdetésre, azonnal elküldjük Neked e-mailben!

Miért jó itt dolgozni

Építészmérnök

Szalaga Ágota

Az IN-EX szakmai szempontból frissen tart, mindig van új kihívás – ezért is vagyok itt már 7+ éve. Ugyanezért izgis az is, ahogy a cég nő és változik. Fontos nekem még, hogy jó teljesítményű gépeken dolgozhatunk. Arra pedig külön büszke vagyok, hogy annak idején egy bátor húzással átálltunk a Revit használatára.

Tájépítész

Heisenberger Éva

Mert a munkatársaim a barátaim is, mert vidáman jövök be reggel dolgozni, mert nem csak dolgozunk, hanem egy rakás közös programot szervezünk együtt, mert izgalmas munkáink vannak, mert kreatív lehetek, mert nagyon szép az irodánk.

Építészmérnök

Dobszai Dániel

Azért, mert mindenkinek megtaláljuk a helyét egy csapatban, amelyikben tud és szeret dolgozni, és mert mindenkinek számít a véleménye.

Építészmérnök

Samu Viki

Mert nagyon jó a közösség és a vezetőség hozzáállása és munkaszemlélete is rendkívüli. Mert itt egy nagy család része lehetek. Mert mindig mindenben segítünk egymásnak. Mert nagyon jó a csapatmunka és mindig sokat tanulunk egymástól. Mert rugalmasan és kreatívan kezeljük a problémákat.

Legutóbbi referenciák

Kikapcsolódás

Tanulás

Testi-, és lelki egészség

Közösség

Sport

Család

Ergonómia

Transzparencia

Értékeink

Innováció

Egy lépéssel mások előtt járunk. Fejlesztünk és tanulunk egy életen át, hogy mind szakértőinket, mind ügyfeleinket a legújabb technológiával felvértezve támogathassuk.

Motiváció

Motiváltságunk titka, hogy szakértelmünk folyamatos fejlesztése, valamint változatos projektjeink és nagyszerű közösségünk révén mindig az élvonalban vagyunk.

Hatékonyság

Folyamataink és eszközeink folyamatos felülvizsgálatával, szakértő csapatunk véleményére mindenkor támaszkodva, ügyfeleinket a legmagasabb hatékonysággal szolgáljuk ki.

Boldogság

Barátokkal körülvéve dolgozni, egymást a magánéletben is támogatni, közösen magas színvonalú szakmai sikereket elérni - ezek az alappillérei annak az élménynek, hogy mi minden reggel boldogan jövünk dolgozni.

Legutóbbi bejegyzések

2022.12.05.

Fogyatékossággal élők világnapja – Kriszti története

Kriszti már több mint 2 éve csatlakozott a STUDIO IN-EX csapatához, jelenleg szervezet- és folyamatfejlesztési asszisztensként dolgozik. Helyzete különleges: Kriszti fogyatékossággal él: mozgássérült.

2022.12.02.

Fogyatékossággal élők integrálása – Robi története

Fogyatékossággal Élők Világnapja alkalmából Robi történetével szeretnénk a figyelmet felhívni arra, hogy mennyire fontos, hogy a megváltozott munkaképességű személyek számára olyan munkát találni, amely mind a munkáltató, mind pedig a munkavállaló megelégedéségére szolgál.

2022.11.10.

Az iskolapadtól a vezető építészek koordinálásáig

A STUDIO IN-EX a fejlődésünk kulcsa: Ha bármelyik kollégánk nyitott és keresi a lehetőséget a fejlődésre, akkor biztosítjuk számára: ezt bizonyítja Csenge története.

2022.11.08.

IN-EX házon belüli szakágak – projektmenedzsment

A STUDIO IN-EX egyik nagy erőssége, hogy a tervezési projektjeinkben nem csak kiemelkedően magas szakmai színvonalat képviselő mérnökeink vesznek részt, hanem egy külön csapat foglalkozik a projektek háttértámogatásával.

2022.11.04.

A HR-től a folyamatfejlesztésig, a kezdetektől a karrierváltásig

A folyamatfejlesztés mára az IN-EX mindennapjainak szerves részévé vált. Mind több munkatársunk ismerkedik meg a fejlesztői gondolkodásmóddal, éli át annak kihívásait, és sokan egészen új oldalukról is bemutatkozhattak. 

2022.10.18.

Zenei próbaterem mint egy hangszer – Bregenz, Ausztria

Az IN-EX berkein belül a Competition Team részt vett egy ausztriai pályázaton: Bregenz városába tervezték meg az új Musikprobenzentrum épületét, a csatlakozó egykori lovarda műemléképületének felújításával.