Miért jó itt dolgozni

Csapatszellem

Nem pusztán kollégát, hanem csapattársat keresünk!

Miért jó itt dolgozni

Inspiráló munkakörnyezet

Inspiráló, exkluzív munkakörnyezetben várunk.

Miért jó itt dolgozni

Technológia

Piacvezető technológiákkal, innovatív megoldásokkal a lehető legjobb minőségű mérnöki szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleink számára.

Budapest
Debrecen

Épületgépész mérnök

Épületgépész mérnököt keresünk a STUDIO IN-EX nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába.

Érdekel
Budapest
Debrecen

BIM szakértő

A BIM modellezésben és generáltervezésben piacvezető STUDIO IN-EX nyitott, vidám csapata új, állandó munkatársakat keres hazai és nemzetközi projektek megvalósításához.

Érdekel
Budapest
Debrecen

Beépített oltórendszer tervező

Vonzanak a kihívások és a nagyszabású projektek? Akkor nálunk a helyed – csatlakozz sikeres, innovatív csapatunkhoz!

Érdekel
Budapest
Debrecen

Statikus

A STUDIO IN-EX nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk tartószerkezet tervező mérnököt!

Érdekel
Budapest
Debrecen

Épületvillamossági tervezőmérnök

A budapesti, 150 fős generáltervező irodánkban az épületvillamossági szakág fiatalos, dinamikus csapatként, kiemelkedő fejlődési lehetőséget nyújt.

Érdekel
Budapest
Debrecen

Épületautomatika tervezőmérnök

Keresed a kihívásokat, de vágysz a stabilitásra? A STUDIO IN-EX új csapattagokkal bővülne.

Érdekel
Budapest
Debrecen

Gyengeáramú tervezőmérnök

Vonzanak a nagyszabású projektek? Gyengeáramú tervező mérnököt keres generáltervező irodánk fiatalos szakmai csapata. Csatlakozz hozzánk!

Érdekel
Budapest

Műszaki modellező, CAD rajzoló

Ha szeretnél kimagasló, innovatív környezetben fejlődni, nemzetközi projektekben részt venni és egy támogató csapat tagja lenni, jelentkezz a STUDIO IN-EX-hez

Érdekel
Budapest
Debrecen

Senior építészmérnök

Változatos munkák várnak rád: megbízóink nemzetközi cégek, így nagyszabású hazai és nemzetközi projektekben veszel majd részt tapasztalt társszakági kollégák támogatásával.

Érdekel
Budapest

Junior építészmérnök

Piacvezető technológia, innovatív megoldások várnak rád a STUDIO IN-EX generáltervező iroda mérnök csapatában.

Érdekel
Budapest
Debrecen

Geotechnikus tervezőmérnök

A STUDIO IN-EX nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk geotechnikus tervezőt!

Érdekel
Budapest
Debrecen

Közműtervező és modellező

A STUDIO IN-EX nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk közmű tervező és modellező kollégát.

Érdekel

Filozófiánk

Mi a STUDIO IN-EX-nél büszkék vagyunk arra, hogy nyitott, becsületes, hatékony, minőségre és lényegre törő vállalat vagyunk.

Közös értékeinken keresztül olyan vállalati kultúrát hoztunk létre, amely biztosítja munkatársaink optimális munkakörülményeit és személyes fejlődését.

Állásértesítő

Jelenleg nincs olyan pozíció, ami érdekes lehet számodra? Iratkozz fel állásértesítőnkre! Így, ha új lehetőség kerül meghirdetésre, azonnal elküldjük Neked e-mailben!

Miért jó itt dolgozni

Építészmérnök

Szalaga Ágota

Az IN-EX szakmai szempontból frissen tart, mindig van új kihívás – ezért is vagyok itt már 7+ éve. Ugyanezért izgis az is, ahogy a cég nő és változik. Fontos nekem még, hogy jó teljesítményű gépeken dolgozhatunk. Arra pedig külön büszke vagyok, hogy annak idején egy bátor húzással átálltunk a Revit használatára.

Tájépítész

Heisenberger Éva

Mert a munkatársaim a barátaim is, mert vidáman jövök be reggel dolgozni, mert nem csak dolgozunk, hanem egy rakás közös programot szervezünk együtt, mert izgalmas munkáink vannak, mert kreatív lehetek, mert nagyon szép az irodánk.

Építészmérnök

Dobszai Dániel

Azért, mert mindenkinek megtaláljuk a helyét egy csapatban, amelyikben tud és szeret dolgozni, és mert mindenkinek számít a véleménye.

Építészmérnök

Samu Viki

Mert nagyon jó a közösség és a vezetőség hozzáállása és munkaszemlélete is rendkívüli. Mert itt egy nagy család része lehetek. Mert mindig mindenben segítünk egymásnak. Mert nagyon jó a csapatmunka és mindig sokat tanulunk egymástól. Mert rugalmasan és kreatívan kezeljük a problémákat.

Legutóbbi referenciák

Kikapcsolódás

Tanulás

Testi-, és lelki egészség

Közösség

Sport

Család

Ergonómia

Transzparencia

Értékeink

Innováció

Egy lépéssel mások előtt járunk. Fejlesztünk és tanulunk egy életen át, hogy mind szakértőinket, mind ügyfeleinket a legújabb technológiával felvértezve támogathassuk.

Motiváció

Motiváltságunk titka, hogy szakértelmünk folyamatos fejlesztése, valamint változatos projektjeink és nagyszerű közösségünk révén mindig az élvonalban vagyunk.

Hatékonyság

Folyamataink és eszközeink folyamatos felülvizsgálatával, szakértő csapatunk véleményére mindenkor támaszkodva, ügyfeleinket a legmagasabb hatékonysággal szolgáljuk ki.

Boldogság

Barátokkal körülvéve dolgozni, egymást a magánéletben is támogatni, közösen magas színvonalú szakmai sikereket elérni - ezek az alappillérei annak az élménynek, hogy mi minden reggel boldogan jövünk dolgozni.

Legutóbbi bejegyzések

2022.04.29.

A legmodernebb hardverek a BIM szolgálatában

Valószínűleg eddig kevesen tették fel a kérdést: Mi a közös az animációs filmekben, a csúcskategóriás autókban és a legmodernebb építészeti látványtervekben? Pedig a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk...

2022.04.29.

Így dolgozunk mi! – A STUDIO IN-EX irodájának bemutatója

Cégünk alapításakor még csak egy maréknyi mérnök alkotott együtt, akik hittek a fejlődésben és a jövőbe mutató innovatív technológiai megoldásokban.

2022.04.12.

Mérnökeink a BIM oktatásban

A sokéves tapasztalat és megszerzett tudás önmagában is nagy értéket képvisel, de fontosnak tartjuk, hogy segítsük a jövő építész generációját.

2021.12.14.

Felelős Foglalkoztató 2021 pályázaton díjat nyert a STUDIO IN-EX

Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket.

2021.11.18.

LEED Gold minősítés – igazi büszkeség

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Vitesco Technologies debreceni gyárának teljes körű generáltervezését és műszaki vezetését is irodánk végezte.

2021.11.11.

VABA lakópark helyszíni bejárás

Építkezésen jártunk… mindig felemelő érzés a terveink alapján készült épületek helyszínbejárásán részt venni. A VABA többfunkciós épületegyüttes építkezésén a múlt héten és egy hónapja is jártunk – lassan itt a beköltözés ideje