Szolgáltatások

Nemzetközi építészeti és mérnöki minőség

Mit nyújtunk?

Integrált építészeti és mérnöki szolgáltatásokat nyújtunk ipari, egészségügyi és kereskedelmi épületek számára Európában, a Közel-Keleten és Ázsiában.

Integrált építészeti és mérnöki szolgáltatások

A STUDIO IN-EX-ben 170, minden tervezési szakágat képviselő, jól képzett szakember dolgozik egy közös 2200 négyzetméteres irodában komplex ipari, egészségügyi és kereskedelmi projektek integrált tervezésén és kivitelezésén. Projektjeink nagyon pontos mérnöki munkát és tökéletes kommunikációt igényelnek a szakágak között. Azáltal, hogy minden szakág egy irodában és ugyanazon a BIM-platformon dolgozik, sikerült a leghatékonyabb együttműködést elérnünk.

Nemzetközi cégek megbízható partnere

Az ipari, egészségügyi és kereskedelmi projektek terén szerzett hatalmas tapasztalatunk, amelyeket piacvezető BIM-szakértelmünk segítségével valósítottunk meg, segített bennünket abban, hogy nemzetközi vállalatok megbízható partnerévé váljunk, és sikeresen működjünk együtt közös projektekben partnereinkkel az Egyesült Királyságban, Németországban, Hollandiában, Hongkongban és Ausztráliában. Célunk, hogy olyan nemzetközi tervezési minőséget nyújtsunk, amely világszerte hozzáadott értéket jelent minden partnerünk számára.

A BIM a mi biztosítékunk a legmagasabb minőségi színvonalra

A Studio IN-EX indulásakor a lehető legmagasabb minőség és hatékonyság volt a célunk, ezért az elsők között voltunk, akik teljesen átálltak a BIM-alapú tervezésre. A 150 magasan képzett kollégából álló csapatunkban minden tervezési szakág megtalálható. Closed BIM-környezetben dolgoznak együtt, így biztosítva a legmagasabb színvonalú eredményeket. Closed BIM-rendszerünk globálisan piacvezető technológián alapul, ahol minden szakterület ugyanazt az általánosan alkalmazható BIM-szoftvert használja. Mivel mindenki ugyanabban az irodában és ugyanazzal a szoftverrel dolgozik, biztosítani tudjuk a legmagasabb szintű minőséget és termelékenységet.

Legutóbbi referenciák