Miért jó itt dolgozni?

Studio IN-EX a felelős foglalkoztató és Szerethető munkahely

Boldog munkavállalók - értékteremtő tervezés

Megkérdeztük a munkatársainkat, miért is szeretnek a Studio IN-EX generáltervező irodánál dolgozni.

Dobszai Dániel

Építészmérnök

Mert mindenkinek megtaláljuk a helyét egy csapatban, amelyikben tud és szeret dolgozni, és mert mindenkinek számít a véleménye. Együtt sokkal könnyebb. Nagyon élvezem, hogy más szakágak gondolkodásmódját a legapróbb részletig megismerhetjük, és hogy a "legelvetemültebb" ötletet is meg tudjuk vizsgálni a projektjeink során.

Samu Viktória

DM support szakágvezető

Mert nagyon jó a közösség és a vezetőség hozzáállása és munkaszemlélete is rendkívüli. Mert itt egy nagy család része lehetek. Mert mindig mindenben segítünk egymásnak. Mert nagyon jó a csapatmunka és mindig sokat tanulunk egymástól. Mert rugalmasan és kreatívan kezeljük a problémákat.

Bödös-Dolgos Krisztina

Építészmérnök

Szeretek itt dolgozni, mert folyamatosan új kihívásokkal találkozom, és ezek nem tudnak megrémíszteni, hiszen a munkatársakra teljes mértékben számíthatok. Rengeteg új dolgot tanulok , és ezt nagyon élvezem, mert fitten, naprakészen tart. Stabil háttérmunka segíti (IT, BIM csapat, PR csapat, HR, stb.), hogy teljesen a szakmai dolgokra koncentráljak. Emellett a rugalmas munkaidő lehetővé teszi, hogy a család, magánélet se szoruljon háttérbe. Ember maradhatok, bármivel fordulhatok vezetőimhez, nemcsak végighallgatnak, de meg is hallgatnak.

Jassó Sándor

Stúdióvezető

Inspiratív ilyen lelkes csapatban az ipari és középületek világát élni.

Kaszap-Nagy Petra

Építészmérnök

Amellett, hogy szakmailag rengeteget tudok tanulni, fejlődni, egy nagyon szuper és összetartó csapatot is találtam itt az IN-EX-nél.

Makai Zsolt

Villamosmérnök

Az IN-EX-en belül megtaláltam azokat a számomra igazán fontos dolgokat egy munkahellyel kapcsolatban, amelyek miatt úgy érzem megérte ezt a szakmát választanom. A nyitottságot az újításokra és fejlődésre. A megbecsülést, ami mindenkinek jár. A szakmai és társadalmi haladó szemléletet. A szakmai és emberi fejlődési lehetőségeket, valamint a nemzetközi műszaki életbe bekapcsolódást.

Németh Imre

Építészmérnök

Egyrészről ami jó itt, hogy vannak országhatárokon átívelő projektjeink és van egy soknyelvű fantasztikus csapatunk. Másrészről ha kicsit túlpörögtél, akkor van hol lenyugodnod, vagy akár tovább is pöröghetsz csak másképp. Have a break, have a hinta-palinta! ;)

Nagy-Tóth Csenge

Építészmérnök

Mióta az IN-EX csapat tagja vagyok minden lehetőséget megkapok arra, hogy szakmailag és emberileg napról napra fejlődjek. Olyan területeken próbálhatom ki magam, amelyek kihívást jelentenek számomra, és mindezt egy olyan környezetben tehetem, ahol nem érzem munkának azt, amivel foglalkozom.

Élethosszig tartó tanulás

Irodán belüli és kívüli képzésekkel is segítjük munkatársaink szakmai fejlődését és tudásuk napra készen tartását.

Oláh Zsolt

BIM szakágvezető

Mert változatos és kihívásokkal teli a munkám, emellett a BIM stúdió szakértelme kiemelkedő a régióban.

Németh Zita

Gyengeáramú tervező

Jó érzés olyan helyre bejárni dolgozni, ahol egy összetartó és támogató csapat tagja lehetek. Az IN-EX-nél nagyszerű lehetőség nyílik a szakmai és kommunikációs fejlődésre is, legyen az magyar vagy akár idegen nyelven, köszönhetően a nemzetközi projekteknek. Szuperek a cég által nyújtott egyéb szabadidős programok. Az irodaépület korszerű felszereltsége lehetőséget nyújt a hatékonyabb és kényelmesebb munkavégzésre, mindezt Home Office és rugalmas munkaidőbeosztás lehetősége mellett.

Mészáros Andrea

Villamosmérnök

Közvetlen a társaság, segítőkészek az emberek, hatalmas a szakmai tudásbázis a cégnél, modern technológiával dolgozunk, folyamatosan lehet fejlődni. Szeretem, hogy az irodánk nem klasszikus munkahely jelleget ölt, hanem korszerűen felszerelt munkakörnyezet vár. Napközben néha jólesik letenni a munkát és egy kicsit kikapcsolódni, amire a közösségi terek remek lehetőséget biztosítanak. Aktív a közösségi élet, mindig szerveződnek programok, így könnyű megtalálni a közös hangot.

Soltész Ádám

Épületgépész mérnök

Az IN-EX-nél töltött évek alatt tapasztaltam, hogy kifejezetten olyan cég, amely figyelembe veszi az alkalmazottak egyéni szempontjait is, és törekszik arra hogy olyan kereteket teremtsen, amiben az itt dolgozó jól érzi magát. Másrészről a szakmai előrehaladáshoz minden egy cégtől elvárható eszközt és lehetőséget biztosít. Új ötletekre is nyitott a cég. Jó itt dolgozni.

Szilágyi Tamás

BIM szakértő

Mert itt mindenkinek megvan a lehetősége, hogy szakmailag és érdeklődésének megfelelően fejlődjön.

Családbarát munkahely

Bálint Emese

Villamosmérnök

Újabb és újabb kihívásokkal teli munkák, amelyek naponta emlékeztetnek miért is szeretem a szakmámat. Mindezt egy modern kialakítású irodában tehetem, családbarát időbeosztással, mert szülőként számomra rendkívül fontos, hogy a cég rugalmassága támogatja a gyerekek melletti sikeres munkavégzésemet.

Kovács Márton

Beépített oltórendszer tervező

Azért szeretek itt dolgozni mert a nagylétszám ellenére is családias tud lenni a légkör. A munka sikeres elvégzése mellett arra is törekszünk, hogy közben jó hangulatban teljenek napjaink. Nem csak a saját területemen tudok fejlődni, hanem más szakágakról is tanulok a közös munka során. Jó úgy alkotni, hogy a nemzetközi projektek által a tervezett rendszereink nem csak pár száz, hanem akár több ezer kilométerre valósulnak meg."

Szalaga Ágota

Építészmérnök

Bár már jó régóta dolgozom itt, mégsem fásultam bele a munkába, mert egyfelől az In-ex mindig megújul, másfelől ha monotonnak éreztem a munkát, következőre kaphattam változatosabb feladatot. De talán ennél is fontosabb a fiatal lányoknak, hogy az In-ex kismamaként sem hagy magamra, van lehetőség a kicsik mellett távolról olyan munkarendben dolgozni, ahogy nekem kényelmes, és a feladatok is az aktuális teherbírásomhoz igazodnak.

Vancsura Bodó

BIM szakértő

Mert nálunk minden nap olyan mint egy korty hűs forrásvíz egy hosszú és kimerítő sivatagi túra után.

Studio IN-EX - innováció és csapatszellem

Fontosnak tartjuk, hogy a munkatársak számára folyamatos karrierutat mutassunk, és lássák a távoli jövőképükben is a IN-EX irodájában a helyüket