Rólunk

Iroda

Iroda


1

Kikapcsolódás

Az iroda számunkra nem csak a munka helyszíne. Szeretünk játszani, és erről a munkanapokban sem kell lemondunk. Ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk Ping-pong, PS, Nintendo, darts áll rendelkezésre, de belefér egy kis lazítás a babzsákon, kanapén, vagy akár egy közös legózás is.

2

Tanulás

Angol és német nyelven különböző szinteken van lehetőség csoportos nyelvi képzésen részt venni, emellett ösztönözzük munkatársainkat, hogy folyamatosan képezzék magukat a szakmájukban és naprakészen tartsák a tudásukat: konferenciák, workshopok, továbbképzések formájában.

3

Testi, és lelki egészség

Fontosnak tartjuk, hogy a munkanapok közben figyeljünk az egészségünkre és a harmónia megteremtésére is: az irodában a kollégák hetente kétszer is igénybe vehetnek irodai masszázst, és szerdánként pedig a tornaszobában gerinctornát tartunk. Az esetlegesen felmerülő lelki problémák esetén pedig az irodában ajánljuk coach-pszichológus szakértőnket. Előrelátó munkáltatóként defibrillátor is található az irodánkban.

4

Ergonómia

Az irodaberendezéseinket a benne dolgozók egészségügyi, kényelmi és biztonsági szempontjai választottuk ki: a kifejezetten ergonomikus Steelcase Leet’s B irodaszékeken kívül gimnasztikai labdák, térdelőszékek, háttámaszok illetve kifejezetten tervezők számára ajánlott az álló és ülőmunka felváltott használatát támogató motorikusan emelhető asztalok szabadon választhatóak.

5

Közös étkezések

Hagyomány a heti egy közös ebéd, amikor a cég minden munkatársát vendégül látja, igyekszünk figyelembe venni ráadásul az ételallergiákat. A közös reggeli kávézás a vezetőséggel pedig nem csak a nap kellemes indítását szolgálja, hanem inspiráló hatással is van a csapatra, hiszen ilyenkor megbeszélhetünk minden felmerülő kérdést, problémát és együtt könnyebben megoldjuk.

6

Környezettudatosság

Irodánk kialakításának és működésének fontos szempontja az energiatakarékosság: irodatereink egész nap természetes fényben fürdenek, így minimális helyi világítást kell használnunk. Kollégáinkat ösztönözzük a kerékpáros munkába járásra, ehhez biciklitároló és egy rendkívül igényes kerékpárosok számára kialakított öltöző/zuhanyzó áll rendelkezésre. Szelektív gyűjtjük a szemetet, nem használunk műanyag poharakat – kedvenc bögréjét mindenki becsben tartja

Kapcsolat


1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.
Népliget Center, A épület 1. emelet
+36 30 944 3595
job@in-ex.hu

Kérjük, forgasd el az eszközöd.