Blog

Logisztikai központ – Dnyipropetrovszk

2022.03.25.

Legutóbbi bejegyzések

2024.04.12.

Az épületvillamossági tervezés bemutatása az egyetemi oktatásban

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán folyó épületvillamossági tervezési projekt kiváló lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek. Ennek befejezését követően várjuk a hallgatókat a STUDIO IN-EX gyakornoki programjába.

2024.04.05.

Újra #mutiholdolgozol Nap a STUDIO IN-EX irodában

Idén újra részt vesz a STUDIO IN-EX Zrt. generáltervező iroda a #mutiholdolgozol kampányban és 2024. április 3-án egy izgalmas napot tartottunk munkatársaink gyermekei számára.

2024.01.25.

Az AHU family-k létrehozásának automatizálása

Szoftverfejlesztő csapatunk szakértelemnek köszönhetően olyan testreszabott eszközt alkottunk, amely leegyszerűsíti az AHU-tervezőszoftverben egyedileg konfigurált berendezések natív Revitintegrációját, megkönnyítve a Rosenberg Gmbh-val együttműködő gépészmérnökök munkáját.

2024.01.17.

Nemlegendás építészek és megfigyelésük

A múlt héten ismét pályaorientációs napon vettek részt kollégáink, a Babits Mihály Gimnázium érdeklődő diákjainak NEMLEGENDÁS ÉPÍTÉSZEK ÉS MEGFIGYELÉSÜK címmel mutatták be a tervezői szakmát.

2023.12.12.

BIM stúdióvezetőnk előadóként volt jelen a KÉSZ Group BIM Talk eseményén

Novemberben tartotta a KÉSZ Csoport a BIM Talk nevű eseményét, amelyen a BIM iránt érdeklődő cégcsoporton belüli szakemberek színvonalas előadásokon és interaktív kerekasztal beszélgetéseken vettek részt. A STUDIO IN-EX-től Oláh Zsolt BIM Stúdióvezetőnk is meghívást kapott előadóként. 

2023.12.04.

Részt vettünk a BME Kulturális és Szakmai Napokon megrendezett Szakmai Expo-n

Mérnökeink részt vettek a BME Építőmérnöki kar által rendezett Kulturális és Szakmai napokon keretén tartott Szakmai Expo-n.