Blog

Szerethető Munkahely 2021 Díjat nyertünk

2021.01.01.

A Studio IN-EX generáltervező iroda 2021-ben is indult a Szerethető Munjkahelyek díjért és nagy örömünkre a munkaerő piac érdeklődői megszavazták, hogy bizony az irodánk “Szerethető Munkahely”. Immáron 5. Alkalommal került megrendezésre a verseny, ahol idén is azokat a cégeket díjazták, ahol a legjobb dolgozni. Idén 1600 munkahely mérettette meg magát cégmérettől függetlenül, ráadásul idén nemcsak magyar, erdélyi, hanem román vállalatok is indultak a versenyen. A díjak megítélésében az idei évben is a munkavállalók, munkakeresők döntöttek, a cégekre 2021-ben több mint 68.000 értékelés érkezett. A szavazók azt is megadhatják, hogy mely cégnél dolgoznának szívesen, ami szintén a népszerűség és a szerethetőség mértékegysége: az 1600 nevező cégeknél összesen közel 40.000 felhasználó helyezkedne el szívesen, ebből 11.500 a 200 díjazottnál.

És vajon miért is vagyunk mi szerethető munkahely?

  • Elsősorban a csapatunk miatt, hiszen szeretünk együtt dolgozni. 🙂 Befogadó közösségként az új munkatársak könnyen beilleszkednek hozzánk.
  • Kiemelkedő munkakörülmények között dolgozunk, kedvenc helyünk a kikapcsolódásunkra kialakított közösségi tér, ahol ping-pong asztal, csocsó, darts és billiárd közben lazíthatunk egy kicsit.
  • Hetente irodai masszázson vehetünk részt, és a sportszobánkban akár csoportos órán akár egyénileg is megmozgathatjuk elgémberedett tagjainkat.
  • Közös síeléseket, nyaralásokat, sportprogramokat szervezünk, a budapesti Spar maraton futáson már évek óta rendszeresen közös csapattal indulunk. 🙂
  • Minden pénteken közösen ebédelünk, és még a vegetáriánusok sem panaszkodhatnak.
  • Rendszeres hóértékelő megbeszéléseinken megosztjuk egymással kihívásainkat, sikereinket, a különleges “Péntek Reggeli Kávé” programunkon pedig bármilyen kérdést feltehetünk – és választ is kapunk. 🙂
  • Egymástól is tanulunk az IN-EX építészklub keretein belül, emellett folyamatos képzéseken veszünk részt, hiszen az élethosszig tartó tanulás igenis megfiatalít.

Csatlakozz Te is, ha egy igazán jó hangulatú innovatív csapat tagja szeretnél lenni!

Legutóbbi bejegyzések

2022.12.05.

Fogyatékossággal élők világnapja – Kriszti története

Kriszti már több mint 2 éve csatlakozott a STUDIO IN-EX csapatához, jelenleg szervezet- és folyamatfejlesztési asszisztensként dolgozik. Helyzete különleges: Kriszti fogyatékossággal él: mozgássérült.

2022.12.02.

Fogyatékossággal élők integrálása – Robi története

Fogyatékossággal Élők Világnapja alkalmából Robi történetével szeretnénk a figyelmet felhívni arra, hogy mennyire fontos, hogy a megváltozott munkaképességű személyek számára olyan munkát találni, amely mind a munkáltató, mind pedig a munkavállaló megelégedéségére szolgál.

2022.11.10.

Az iskolapadtól a vezető építészek koordinálásáig

A STUDIO IN-EX a fejlődésünk kulcsa: Ha bármelyik kollégánk nyitott és keresi a lehetőséget a fejlődésre, akkor biztosítjuk számára: ezt bizonyítja Csenge története.

2022.11.08.

IN-EX házon belüli szakágak – projektmenedzsment

A STUDIO IN-EX egyik nagy erőssége, hogy a tervezési projektjeinkben nem csak kiemelkedően magas szakmai színvonalat képviselő mérnökeink vesznek részt, hanem egy külön csapat foglalkozik a projektek háttértámogatásával.

2022.11.04.

A HR-től a folyamatfejlesztésig, a kezdetektől a karrierváltásig

A folyamatfejlesztés mára az IN-EX mindennapjainak szerves részévé vált. Mind több munkatársunk ismerkedik meg a fejlesztői gondolkodásmóddal, éli át annak kihívásait, és sokan egészen új oldalukról is bemutatkozhattak. 

2022.10.18.

Zenei próbaterem mint egy hangszer – Bregenz, Ausztria

Az IN-EX berkein belül a Competition Team részt vett egy ausztriai pályázaton: Bregenz városába tervezték meg az új Musikprobenzentrum épületét, a csatlakozó egykori lovarda műemléképületének felújításával.