Blog

Szerethető Munkahely 2021 Díjat nyertünk

2021.01.01.

A Studio IN-EX generáltervező iroda 2021-ben is indult a Szerethető Munjkahelyek díjért és nagy örömünkre a munkaerő piac érdeklődői megszavazták, hogy bizony az irodánk “Szerethető Munkahely”. Immáron 5. Alkalommal került megrendezésre a verseny, ahol idén is azokat a cégeket díjazták, ahol a legjobb dolgozni. Idén 1600 munkahely mérettette meg magát cégmérettől függetlenül, ráadásul idén nemcsak magyar, erdélyi, hanem román vállalatok is indultak a versenyen. A díjak megítélésében az idei évben is a munkavállalók, munkakeresők döntöttek, a cégekre 2021-ben több mint 68.000 értékelés érkezett. A szavazók azt is megadhatják, hogy mely cégnél dolgoznának szívesen, ami szintén a népszerűség és a szerethetőség mértékegysége: az 1600 nevező cégeknél összesen közel 40.000 felhasználó helyezkedne el szívesen, ebből 11.500 a 200 díjazottnál.

És vajon miért is vagyunk mi szerethető munkahely?

  • Elsősorban a csapatunk miatt, hiszen szeretünk együtt dolgozni. 🙂 Befogadó közösségként az új munkatársak könnyen beilleszkednek hozzánk.
  • Kiemelkedő munkakörülmények között dolgozunk, kedvenc helyünk a kikapcsolódásunkra kialakított közösségi tér, ahol ping-pong asztal, csocsó, darts és billiárd közben lazíthatunk egy kicsit.
  • Hetente irodai masszázson vehetünk részt, és a sportszobánkban akár csoportos órán akár egyénileg is megmozgathatjuk elgémberedett tagjainkat.
  • Közös síeléseket, nyaralásokat, sportprogramokat szervezünk, a budapesti Spar maraton futáson már évek óta rendszeresen közös csapattal indulunk. 🙂
  • Minden pénteken közösen ebédelünk, és még a vegetáriánusok sem panaszkodhatnak.
  • Rendszeres hóértékelő megbeszéléseinken megosztjuk egymással kihívásainkat, sikereinket, a különleges “Péntek Reggeli Kávé” programunkon pedig bármilyen kérdést feltehetünk – és választ is kapunk. 🙂
  • Egymástól is tanulunk az IN-EX építészklub keretein belül, emellett folyamatos képzéseken veszünk részt, hiszen az élethosszig tartó tanulás igenis megfiatalít.

Csatlakozz Te is, ha egy igazán jó hangulatú innovatív csapat tagja szeretnél lenni!

Legutóbbi bejegyzések

2022.04.29.

A legmodernebb hardverek a BIM szolgálatában

Valószínűleg eddig kevesen tették fel a kérdést: Mi a közös az animációs filmekben, a csúcskategóriás autókban és a legmodernebb építészeti látványtervekben? Pedig a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk...

2022.04.29.

Így dolgozunk mi! – A STUDIO IN-EX irodájának bemutatója

Cégünk alapításakor még csak egy maréknyi mérnök alkotott együtt, akik hittek a fejlődésben és a jövőbe mutató innovatív technológiai megoldásokban.

2022.04.12.

Mérnökeink a BIM oktatásban

A sokéves tapasztalat és megszerzett tudás önmagában is nagy értéket képvisel, de fontosnak tartjuk, hogy segítsük a jövő építész generációját.

2021.12.14.

Felelős Foglalkoztató 2021 pályázaton díjat nyert a STUDIO IN-EX

Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket.

2021.11.18.

LEED Gold minősítés – igazi büszkeség

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Vitesco Technologies debreceni gyárának teljes körű generáltervezését és műszaki vezetését is irodánk végezte.

2021.11.11.

VABA lakópark helyszíni bejárás

Építkezésen jártunk… mindig felemelő érzés a terveink alapján készült épületek helyszínbejárásán részt venni. A VABA többfunkciós épületegyüttes építkezésén a múlt héten és egy hónapja is jártunk – lassan itt a beköltözés ideje