Blog

Szerethető Munkahely 2021 Díjat nyertünk

2021.01.01.

A Studio IN-EX generáltervező iroda 2021-ben is indult a Szerethető Munjkahelyek díjért és nagy örömünkre a munkaerő piac érdeklődői megszavazták, hogy bizony az irodánk “Szerethető Munkahely”. Immáron 5. Alkalommal került megrendezésre a verseny, ahol idén is azokat a cégeket díjazták, ahol a legjobb dolgozni. Idén 1600 munkahely mérettette meg magát cégmérettől függetlenül, ráadásul idén nemcsak magyar, erdélyi, hanem román vállalatok is indultak a versenyen. A díjak megítélésében az idei évben is a munkavállalók, munkakeresők döntöttek, a cégekre 2021-ben több mint 68.000 értékelés érkezett. A szavazók azt is megadhatják, hogy mely cégnél dolgoznának szívesen, ami szintén a népszerűség és a szerethetőség mértékegysége: az 1600 nevező cégeknél összesen közel 40.000 felhasználó helyezkedne el szívesen, ebből 11.500 a 200 díjazottnál.

És vajon miért is vagyunk mi szerethető munkahely?

  • Elsősorban a csapatunk miatt, hiszen szeretünk együtt dolgozni. 🙂 Befogadó közösségként az új munkatársak könnyen beilleszkednek hozzánk.
  • Kiemelkedő munkakörülmények között dolgozunk, kedvenc helyünk a kikapcsolódásunkra kialakított közösségi tér, ahol ping-pong asztal, csocsó, darts és billiárd közben lazíthatunk egy kicsit.
  • Hetente irodai masszázson vehetünk részt, és a sportszobánkban akár csoportos órán akár egyénileg is megmozgathatjuk elgémberedett tagjainkat.
  • Közös síeléseket, nyaralásokat, sportprogramokat szervezünk, a budapesti Spar maraton futáson már évek óta rendszeresen közös csapattal indulunk. 🙂
  • Minden pénteken közösen ebédelünk, és még a vegetáriánusok sem panaszkodhatnak.
  • Rendszeres hóértékelő megbeszéléseinken megosztjuk egymással kihívásainkat, sikereinket, a különleges “Péntek Reggeli Kávé” programunkon pedig bármilyen kérdést feltehetünk – és választ is kapunk. 🙂
  • Egymástól is tanulunk az IN-EX építészklub keretein belül, emellett folyamatos képzéseken veszünk részt, hiszen az élethosszig tartó tanulás igenis megfiatalít.

Csatlakozz Te is, ha egy igazán jó hangulatú innovatív csapat tagja szeretnél lenni!