Blog

Így dolgozunk mi! – A STUDIO IN-EX irodájának bemutatója

2022.04.29.

A piac változásaihoz folyamatosan és rugalmasan alkalmazkodunk és a nyugati vállalati kultúra bizonyos részeit úgy integráltuk az IN-EX értékrendszerébe és hétköznapjaiba, hogy közben sikeresen megőriztük a családias légkörünket.

A 2000-es évek első évtizedében a multinacionális nagyvállalatok már nagy számban jelen voltak hazánkban. Sokak számára vonzó volt az általuk képviselt nyugati vállalati kultúra, a modern irodai környezetük és a számos választható béren kívül juttatás és szolgáltatás. Ám a kis- és középvállalkozásokkal szemben volt egy nagy hátrányuk: a családias légkör hiánya.
Cégünk ’97-es alapításakor még csak egy maréknyi mérnök alkotott együtt, akik hittek a folyamatos fejlődésben és a jövőbe mutató innovatív technológiai megoldásokban. Ez az a szemléletmód, amelynek köszönhetően mára már a legmodernebb closed-BIM technológiát alkalmazva dolgozunk Budapest egyik A kategóriás irodaházában. A piac változásaihoz folyamatosan és rugalmasan alkalmazkodunk és a nyugati vállalati kultúra bizonyos részeit úgy integráltuk az IN-EX értékrendszerébe és hétköznapjaiba, hogy közben sikeresen megőriztük a családias légkörünket.
A heti rendszerességű irodai egészségmegőrző szolgáltatások bevezetésével – ilyen például a masszázs vagy a gerinctorna – számos kollégánk hétköznapjait tettük komfortosabbá azáltal, hogy az irodai ülőmunkából származó gerinc és nyakkörnyéki fájdalmaikat sikeresen enyhítettük vagy megelőztük. Mindemellett kialakítottunk egy nagy közösségi teret és egy játékszobát is, hogy bármikor tudjunk közösségépítő programokat szervezni, vagy csak lazítani egy kicsit együtt. Számunkra kiemelten fontos, hogy csapatunk minden tagja kényelmes és ergonomikusan kialakított irodai környezetben töltse hétköznapjait. Mivel az a tapasztalatunk, hogy ezáltal motiváltabbak, energikusabbak és így a közös munka is gördülékenyebben megy.
Mi azt valljuk, hogy napjainkban egy jövőbe mutató tervezőirodának nem elég csupán az innovatív technológiákban élen járnia, hanem kiemelten fontos az ergonomikus munkakörnyezet kialakítása és a kollégák testi és lelki feltöltődésének biztosítása is. Te is így gondolod? Akkor, csatlakozz hozzánk és tervezzük együtt a jövő épületeit!

Legutóbbi bejegyzések

2022.09.27.

IN-EX: házon belül a legfontosabb szakágak – Hő- és füstterjedés szimuláció

Manapság az eddigieknél lényegesen nagyobb szerepet kap a költséghatékony energiaellátás biztosításának kérdése, különösen a termelést végző, ipari épületek tekintetében.

2022.09.07.

Sprinkler tervezés BIM környezetben

A sprinkler rendszer behálózza szinte a teljes épületet. Szigorú szabályok vonatkoznak a szórófejek elhelyezésére, szórásképi akadályok elkerülésére, vagy azok más módon történő kezelésére. A sprinkler rendszerek BIM-ben való tervezése az elmúlt néhány évben fokozatosan jelent meg a megrendelői igények között.

2022.08.25.

Így toborzunk mi

Minden tervezési szakághoz folyamatosan keresünk új munkatársakat. Bányász Andrea HR generalista mutatja be a STUDIO IN-EX toborzási stratégiáját.

2022.08.03.

STUDIO IN-EX – A fenntartható fejlődést alapértékként szem előtt tartó, újító szemléletű vállalkozás

A DreamJobs oldalán megjelent egy interjú kollégánkkal, Dobszai Dániellel, aki a munkájáról és a hétköznapokról mesél.

2022.07.20.

Lean menedzsmentet az építészetben?

Az IN-EX a hazai tervezőirodák között elsőként megy keresztül a lean transzformáció vonalán. De mi is az a lean?

2022.04.29.

A legmodernebb hardverek a BIM szolgálatában

Valószínűleg eddig kevesen tették fel a kérdést: Mi a közös az animációs filmekben, a csúcskategóriás autókban és a legmodernebb építészeti látványtervekben? Pedig a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk...