Blog

Így dolgozunk mi! – A STUDIO IN-EX irodájának bemutatója

2022.04.29.

A piac változásaihoz folyamatosan és rugalmasan alkalmazkodunk és a nyugati vállalati kultúra bizonyos részeit úgy integráltuk az IN-EX értékrendszerébe és hétköznapjaiba, hogy közben sikeresen megőriztük a családias légkörünket.

A 2000-es évek első évtizedében a multinacionális nagyvállalatok már nagy számban jelen voltak hazánkban. Sokak számára vonzó volt az általuk képviselt nyugati vállalati kultúra, a modern irodai környezetük és a számos választható béren kívül juttatás és szolgáltatás. Ám a kis- és középvállalkozásokkal szemben volt egy nagy hátrányuk: a családias légkör hiánya.
Cégünk ’97-es alapításakor még csak egy maréknyi mérnök alkotott együtt, akik hittek a folyamatos fejlődésben és a jövőbe mutató innovatív technológiai megoldásokban. Ez az a szemléletmód, amelynek köszönhetően mára már a legmodernebb closed-BIM technológiát alkalmazva dolgozunk Budapest egyik A kategóriás irodaházában. A piac változásaihoz folyamatosan és rugalmasan alkalmazkodunk és a nyugati vállalati kultúra bizonyos részeit úgy integráltuk az IN-EX értékrendszerébe és hétköznapjaiba, hogy közben sikeresen megőriztük a családias légkörünket.
A heti rendszerességű irodai egészségmegőrző szolgáltatások bevezetésével – ilyen például a masszázs vagy a gerinctorna – számos kollégánk hétköznapjait tettük komfortosabbá azáltal, hogy az irodai ülőmunkából származó gerinc és nyakkörnyéki fájdalmaikat sikeresen enyhítettük vagy megelőztük. Mindemellett kialakítottunk egy nagy közösségi teret és egy játékszobát is, hogy bármikor tudjunk közösségépítő programokat szervezni, vagy csak lazítani egy kicsit együtt. Számunkra kiemelten fontos, hogy csapatunk minden tagja kényelmes és ergonomikusan kialakított irodai környezetben töltse hétköznapjait. Mivel az a tapasztalatunk, hogy ezáltal motiváltabbak, energikusabbak és így a közös munka is gördülékenyebben megy.
Mi azt valljuk, hogy napjainkban egy jövőbe mutató tervezőirodának nem elég csupán az innovatív technológiákban élen járnia, hanem kiemelten fontos az ergonomikus munkakörnyezet kialakítása és a kollégák testi és lelki feltöltődésének biztosítása is. Te is így gondolod? Akkor, csatlakozz hozzánk és tervezzük együtt a jövő épületeit!

Legutóbbi bejegyzések

2023.01.17.

A Mesterséges intelligencia segíti a munkánkat

Az AI-nak rengeteg felhasználása létezik, a chatbot az egyik legegyszerűbben használható módja, ugyanakkor egy fontos lépés, hiszen nagy tömegek számára elérhetővé teszi az AI-t. Kipróbáltuk a ChatGPT-t, két érdekes tesztet végeztünk: Revit teszt kérdést tettünk fel és jelszókezelő kiválasztását bíztuk rá.

2023.01.11.

Az adatközpont

Ahhoz, hogy bármikor dolgozhassunk otthonról a hálózat számtalan elemének állandó üzeme szükséges. Ebben segítenek az adatközpontok. Ezen létesítmények megléte képessé teszi, többek között a szoftveres szolgáltatásokat kínáló cégeket (Amazon, Facebook, Google stb.), rengeteg adat tárolására, feldolgozására és továbbítására a nap bármely pontján, bárhová, szinte azonnal.

2022.12.20.

Helyiségautomatizálás fontossága irodai környezetben

Az irodaterek ergonómikus kialakítása bizonyítottan pozitív hatással van a munkavégzésre, hatékonyságra, sőt, az egészségre is. Ezen kívül a helyiségautomatizálás szintjétől is függ, hogy valaki jól érzi-e magát egy adott helyiségben.

2022.12.19.

Revizto – felhőalapú, vizuális együttműködési szoftver

A Revizto egy felhőalapú vizuális együttműködési szoftver projektcsapatoknak, nem csak mérnökök számára. A tervezési fázistól egészen a kivitelezés végéig segítséget nyújt a projektcsapat számára.

2022.12.05.

Fogyatékossággal élők világnapja – Kriszti története

Kriszti már több mint 2 éve csatlakozott a STUDIO IN-EX csapatához, jelenleg szervezet- és folyamatfejlesztési asszisztensként dolgozik. Helyzete különleges: Kriszti fogyatékossággal él: mozgássérült.

2022.12.02.

Fogyatékossággal élők integrálása – Robi története

Fogyatékossággal Élők Világnapja alkalmából Robi történetével szeretnénk a figyelmet felhívni arra, hogy mennyire fontos, hogy a megváltozott munkaképességű személyek számára olyan munkát találni, amely mind a munkáltató, mind pedig a munkavállaló megelégedéségére szolgál.