Blog

Így dolgozunk mi! – A STUDIO IN-EX irodájának bemutatója

2022.04.29.

A piac változásaihoz folyamatosan és rugalmasan alkalmazkodunk és a nyugati vállalati kultúra bizonyos részeit úgy integráltuk az IN-EX értékrendszerébe és hétköznapjaiba, hogy közben sikeresen megőriztük a családias légkörünket.

A 2000-es évek első évtizedében a multinacionális nagyvállalatok már nagy számban jelen voltak hazánkban. Sokak számára vonzó volt az általuk képviselt nyugati vállalati kultúra, a modern irodai környezetük és a számos választható béren kívül juttatás és szolgáltatás. Ám a kis- és középvállalkozásokkal szemben volt egy nagy hátrányuk: a családias légkör hiánya.
Cégünk ’97-es alapításakor még csak egy maréknyi mérnök alkotott együtt, akik hittek a folyamatos fejlődésben és a jövőbe mutató innovatív technológiai megoldásokban. Ez az a szemléletmód, amelynek köszönhetően mára már a legmodernebb closed-BIM technológiát alkalmazva dolgozunk Budapest egyik A kategóriás irodaházában. A piac változásaihoz folyamatosan és rugalmasan alkalmazkodunk és a nyugati vállalati kultúra bizonyos részeit úgy integráltuk az IN-EX értékrendszerébe és hétköznapjaiba, hogy közben sikeresen megőriztük a családias légkörünket.
A heti rendszerességű irodai egészségmegőrző szolgáltatások bevezetésével – ilyen például a masszázs vagy a gerinctorna – számos kollégánk hétköznapjait tettük komfortosabbá azáltal, hogy az irodai ülőmunkából származó gerinc és nyakkörnyéki fájdalmaikat sikeresen enyhítettük vagy megelőztük. Mindemellett kialakítottunk egy nagy közösségi teret és egy játékszobát is, hogy bármikor tudjunk közösségépítő programokat szervezni, vagy csak lazítani egy kicsit együtt. Számunkra kiemelten fontos, hogy csapatunk minden tagja kényelmes és ergonomikusan kialakított irodai környezetben töltse hétköznapjait. Mivel az a tapasztalatunk, hogy ezáltal motiváltabbak, energikusabbak és így a közös munka is gördülékenyebben megy.
Mi azt valljuk, hogy napjainkban egy jövőbe mutató tervezőirodának nem elég csupán az innovatív technológiákban élen járnia, hanem kiemelten fontos az ergonomikus munkakörnyezet kialakítása és a kollégák testi és lelki feltöltődésének biztosítása is. Te is így gondolod? Akkor, csatlakozz hozzánk és tervezzük együtt a jövő épületeit!

Legutóbbi bejegyzések

2024.05.02.

Saját fejlesztésű villámvédelmi bővítmény

STUDIO IN-EX fejlesztőcsapata által készített villámvédelmi bővítmény nem csak látványossá teszi a villámvédelem tervezését, hanem jobban átláthatóvá és megérthetővé is teszi a rendszert.

2024.04.12.

Az épületvillamossági tervezés bemutatása az egyetemi oktatásban

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán folyó épületvillamossági tervezési projekt kiváló lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek. Ennek befejezését követően várjuk a hallgatókat a STUDIO IN-EX gyakornoki programjába.

2024.04.05.

Újra #mutiholdolgozol Nap a STUDIO IN-EX irodában

Idén újra részt vesz a STUDIO IN-EX Zrt. generáltervező iroda a #mutiholdolgozol kampányban és 2024. április 3-án egy izgalmas napot tartottunk munkatársaink gyermekei számára.

2024.01.25.

Az AHU family-k létrehozásának automatizálása

Szoftverfejlesztő csapatunk szakértelemnek köszönhetően olyan testreszabott eszközt alkottunk, amely leegyszerűsíti az AHU-tervezőszoftverben egyedileg konfigurált berendezések natív Revitintegrációját, megkönnyítve a Rosenberg Gmbh-val együttműködő gépészmérnökök munkáját.

2024.01.17.

Nemlegendás építészek és megfigyelésük

A múlt héten ismét pályaorientációs napon vettek részt kollégáink, a Babits Mihály Gimnázium érdeklődő diákjainak NEMLEGENDÁS ÉPÍTÉSZEK ÉS MEGFIGYELÉSÜK címmel mutatták be a tervezői szakmát.

2023.12.12.

BIM stúdióvezetőnk előadóként volt jelen a KÉSZ Group BIM Talk eseményén

Novemberben tartotta a KÉSZ Csoport a BIM Talk nevű eseményét, amelyen a BIM iránt érdeklődő cégcsoporton belüli szakemberek színvonalas előadásokon és interaktív kerekasztal beszélgetéseken vettek részt. A STUDIO IN-EX-től Oláh Zsolt BIM Stúdióvezetőnk is meghívást kapott előadóként.