Blog

Így dolgozunk mi! – A STUDIO IN-EX irodájának bemutatója

2022.04.29.

A piac változásaihoz folyamatosan és rugalmasan alkalmazkodunk és a nyugati vállalati kultúra bizonyos részeit úgy integráltuk az IN-EX értékrendszerébe és hétköznapjaiba, hogy közben sikeresen megőriztük a családias légkörünket.

A 2000-es évek első évtizedében a multinacionális nagyvállalatok már nagy számban jelen voltak hazánkban. Sokak számára vonzó volt az általuk képviselt nyugati vállalati kultúra, a modern irodai környezetük és a számos választható béren kívül juttatás és szolgáltatás. Ám a kis- és középvállalkozásokkal szemben volt egy nagy hátrányuk: a családias légkör hiánya.
Cégünk ’97-es alapításakor még csak egy maréknyi mérnök alkotott együtt, akik hittek a folyamatos fejlődésben és a jövőbe mutató innovatív technológiai megoldásokban. Ez az a szemléletmód, amelynek köszönhetően mára már a legmodernebb closed-BIM technológiát alkalmazva dolgozunk Budapest egyik A kategóriás irodaházában. A piac változásaihoz folyamatosan és rugalmasan alkalmazkodunk és a nyugati vállalati kultúra bizonyos részeit úgy integráltuk az IN-EX értékrendszerébe és hétköznapjaiba, hogy közben sikeresen megőriztük a családias légkörünket.
A heti rendszerességű irodai egészségmegőrző szolgáltatások bevezetésével – ilyen például a masszázs vagy a gerinctorna – számos kollégánk hétköznapjait tettük komfortosabbá azáltal, hogy az irodai ülőmunkából származó gerinc és nyakkörnyéki fájdalmaikat sikeresen enyhítettük vagy megelőztük. Mindemellett kialakítottunk egy nagy közösségi teret és egy játékszobát is, hogy bármikor tudjunk közösségépítő programokat szervezni, vagy csak lazítani egy kicsit együtt. Számunkra kiemelten fontos, hogy csapatunk minden tagja kényelmes és ergonomikusan kialakított irodai környezetben töltse hétköznapjait. Mivel az a tapasztalatunk, hogy ezáltal motiváltabbak, energikusabbak és így a közös munka is gördülékenyebben megy.
Mi azt valljuk, hogy napjainkban egy jövőbe mutató tervezőirodának nem elég csupán az innovatív technológiákban élen járnia, hanem kiemelten fontos az ergonomikus munkakörnyezet kialakítása és a kollégák testi és lelki feltöltődésének biztosítása is. Te is így gondolod? Akkor, csatlakozz hozzánk és tervezzük együtt a jövő épületeit!

Legutóbbi bejegyzések

2022.04.29.

A legmodernebb hardverek a BIM szolgálatában

Valószínűleg eddig kevesen tették fel a kérdést: Mi a közös az animációs filmekben, a csúcskategóriás autókban és a legmodernebb építészeti látványtervekben? Pedig a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk...

2022.04.29.

Így dolgozunk mi! – A STUDIO IN-EX irodájának bemutatója

Cégünk alapításakor még csak egy maréknyi mérnök alkotott együtt, akik hittek a fejlődésben és a jövőbe mutató innovatív technológiai megoldásokban.

2022.04.12.

Mérnökeink a BIM oktatásban

A sokéves tapasztalat és megszerzett tudás önmagában is nagy értéket képvisel, de fontosnak tartjuk, hogy segítsük a jövő építész generációját.

2021.12.14.

Felelős Foglalkoztató 2021 pályázaton díjat nyert a STUDIO IN-EX

Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket.

2021.11.18.

LEED Gold minősítés – igazi büszkeség

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Vitesco Technologies debreceni gyárának teljes körű generáltervezését és műszaki vezetését is irodánk végezte.

2021.11.11.

VABA lakópark helyszíni bejárás

Építkezésen jártunk… mindig felemelő érzés a terveink alapján készült épületek helyszínbejárásán részt venni. A VABA többfunkciós épületegyüttes építkezésén a múlt héten és egy hónapja is jártunk – lassan itt a beköltözés ideje