Miért jó itt dolgozni

Inspiráló munkakörnyezet

Inspiráló, exkluzív munkakörnyezetben várunk téged.

Tudj meg többet
Miért jó itt dolgozni

Csapatszellem

Nem pusztán kollégát, hanem csapattársat keresünk!

Tudj meg többet
Miért jó itt dolgozni

Technológia

Piacvezető technológiákkal, innovatív megoldásokkal a lehető legjobb minőségű mérnöki szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleink számára.

Tudj meg többet

Filozófiánk


A STUDIO IN-EX integrált építészeti és mérnöki szolgáltatásokat nyújt ipari, egészségügyi és kereskedelmi projektekhez, piacvezető BIM-szakértelemmel Európában, a Közel-Keleten és Ázsiában.

Mi a STUDIO IN-EX-nél büszkék vagyunk arra, hogy nyitott, becsületes, hatékony, minőségre és lényegre törő vállalat vagyunk.

Magyarországon egyedülálló módon alkalmazzuk a valós idejű és a világon piacvezető, closed-BIM együttműködésen alapuló tervezési módszertant, amely egyaránt érték munkavállalóink és megbízóink számára.

Közös értékeinken keresztül olyan vállalati kultúrát hoztunk létre, amely biztosítja munkatársaink optimális munkakörülményeit és személyes fejlődését.

Beszédes számok


150

Kollégáink száma

46

Új Belépőink száma - 2018

150.000

Tervezett négyzetméter - 2018

Karrier


Bontakoztasd ki kreativitásodat a STUDIO IN-EX-nél! Csatlakozz te is a közel 150 fős csapatunkhoz! Légy részese nem csak sikereinknek, de közösségi programjainknak is. Járd velünk a fejlődés útját, élvezd támogatásunkat és az innovációink előnyeit!


Építészeti és mérnöki álláshirdetéseink

Épületgépész mérnök

A STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk épületgépész mérnököt.

Gyengeáramú tervező mérnök

A STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk gyengeáramú tervező mérnököt.

Építészmérnök

A STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk építészmérnököt.

Épületvillamossági tervező mérnök

A budapesti, 150 fős generáltervező irodánkban az épületvillamossági szakág fiatalos, dinamikus csapatként, kiemelkedő fejlődési lehetőséget nyújt többek között a kisfeszültségű, középfeszültségű hálózatok és épületfelügyelet területén, komplett...

IT technikus

Kihívásra és stabilitásra vágysz? Szívesen lennél egy innovatív, támogató csapat tagja? Jelentkezz a STUDIO IN-EX-hez!

Épületautomatika tervező mérnök

Keresed a kihívásokat, de vágysz a stabilitásra? A STUDIO IN-EX Zrt. új csapattagokkal bővülne.

Statikus

A STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk tartószerkezet tervező mérnököt!

Beépített oltórendszer tervező

Vonzanak a kihívások és a nagyszabású projektek? Akkor nálunk a helyed – csatlakozz sikeres, innovatív csapatunkhoz!

Közmű tervező és modellező

A STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk közmű tervező és modellező kollégát.

Geotechnikus tervező mérnök

A STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk geotechnikus tervezőt!

Senior Építészmérnök

A STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, szakmai csapatába keresünk senior építészmérnököt.

Projekt koordinátor

A STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, szakmai csapatába keresünk Projekt koordinátort.


BIM álláshirdetéseink


Állásértesítő


Jelenleg nincs olyan pozíció, ami érdekes lehet számodra? Iratkozz fel állásértesítőnkre! Így, ha új lehetőség kerül meghirdetésre, azonnal elküldjük Neked e-mailben!


Iratkozz fel, hogy értesíthessünk

Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a STUDIO IN-EX Zrt., mint adatkezelő az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak szerint kezelje.

Miért jó itt dolgozni


Szalaga Ágota

Az IN-EX szakmai szempontból frissen tart, mindig van új kihívás - ezért is vagyok itt már 7+ éve. Ugyanezért izgis az is, ahogy a cég nő és változik. Fontos nekem még, hogy jó teljesítményű gépeken dolgozhatunk. Arra pedig külön büszke vagyok, hogy annak idején egy bátor húzással átálltunk a Revit használatára.

Heisenberger Éva

Mert a munkatársaim a barátaim is, mert vidáman jövök be reggel dolgozni, mert nem csak dolgozunk, hanem egy rakás közös programot szervezünk együtt, mert izgalmas munkáink vannak, mert kreatív lehetek, mert nagyon szép az irodánk.

Ther Pál

Jó társaság, kedves népek, hatalmas tapasztalati tőke, impresszív iroda, béren kívüli “juttatások” (buli, gyerekfoglalkoztatás, ping-pong, pénteki ebéd, stb.), előrelépési lehetőségek, külföldi lehetőségek, ésatöbbi.

Laczkó Zsuzsi

Mert barátok is vagyunk mindamellett hogy együtt dolgozunk. Mert a munkaidő kötetlen, és lehet ügyet intézni, ha úgy alakul, nem kell miatta szabit kivenni / stresszelni. Mert Európai mércével is színvonalas és kényelmes munkahelyünk van, megfelelő felszereltséggel (meg még annál is többel).

Szabó Gábor

Egy dolog, amit kiemelnék az első In-Ex-nél töltött napom tapasztalataiból: mindenki rendkívül nyugodt, pedig láthatóan sok a munka. Ezzel együtt pedig jó látni (számomra úgy tűnik), hogy mindenki érti a dolgát és nagy a szervezettség.

Samu Viki

Mert nagyon jó a közösség és a vezetőség hozzáállása és munkaszemlélete is rendkívüli. Mert itt egy nagy család része lehetek. Mert mindig mindenben segítünk egymásnak. Mert nagyon jó a csapatmunka és mindig sokat tanulunk egymástól. Mert rugalmasan és kreatívan kezeljük a problémákat.


Projektek


Nemzetközi generál tervező irodaként változatos, innovatív projektjeink kellő szakmai kihívást biztosítanak profi csapatunknak.

Kiemelt munkáink

Szerethető Munkahelyek díjat nyert a STUDIO IN-EX

Budapest 2018 1 800 m2 Belsőépítészet, STUDIO IN-EX Zrt.

Közel 150 kollégánk számára tágas és modern munkahelyet biztosítunk három szinten, amit saját kezűleg terveztünk. Ismerd meg jobban az irodánkat belülről is!

Megnézem

Építőipari Nívódíjat nyert a ROSENBERGER számára tervezett üzem

Nyírbátor 2018 21 000 m2 Ipari épület, Autóipari, ROSENBERGER

A ROSENBERGER új autóalkatrész és kábelgyártó üzeme Nyírbátorban a cég dinamikusan növekvő termelési igényeit hivatott kiszolgálni. A Studio IN-EX tervezésével épült létesítmény 2018-ban az Ipari és Energetikai Épület kategóriában Építőipari Nívódíjat...

Megnézem

Legfrissebb projektünk: a CONTINENTAL autóalkatrész gyár

Debrecen 2019 22 000 m2 Ipari épület, CONTINENTAL

A CONTINENTAL autóalkatrészeket gyártó üzeme a debreceni ipari park egyik legjelentősebb zöldmezős beruházása. A Studio IN-EX a létesítmény teljes építészeti és mérnöki generáltervezését BIM alapon hajtotta végre.

Megnézem

Magyar Táncművészeti Főiskola

Budapest 2016 3 260 m2 Középület, Belsőépítészet,

Budapest XIV. kerületében található a meglévő épület átalakításával és bővítésével megvalósuló Magyar Táncművészeti Főiskola felnőtt képzésének új intézménye.

Megnézem

Miért a STUDIO IN-EX


Értékeink


1

Innováció

Egy lépéssel mások előtt járunk. Fejlesztünk és tanulunk egy életen át, hogy mind szakértőinket, mind ügyfeleinket a legújabb technológiával felvértezve támogathassuk.

2

Motiváció

Motiváltságunk titka, hogy szakértelmünk folyamatos fejlesztése, valamint változatos projektjeink és nagyszerű közösségünk révén mindig az élvonalban vagyunk.

3

Hatékonyság

Folyamataink és eszközeink folyamatos felülvizsgálatával, szakértő csapatunk véleményére mindenkor támaszkodva, ügyfeleinket a legmagasabb hatékonysággal szolgáljuk ki.

4

Boldogság

Barátokkal körülvéve dolgozni, egymást a magánéletben is támogatni, közösen magas színvonalú szakmai sikereket elérni - ezek az alappillérei annak az élménynek, hogy mi minden reggel boldogan jövünk dolgozni.

Hírek


Kiemelt híreink és aktualitásaink

Júniustól kötelező lesz a BIM Katalóniában

Koncz Péter 2019. 04. 11. Építészet és mérnökség, BIM,

Koncz Péter, nemzetközi üzletfejlesztési menedzserünk, Barcelona-ba látogatott, hogy részt vegyen a tizedik, jubileumi EU BIM Summit konferencián.

Elolvasom

STUDIO IN-EX a Budapest Property Tech Fórumon

Koncz Péter 2019. 03. 06. Építészet és mérnökség, BIM,

Oláh Zsolt a STUDIO IN-EX BIM menedzsere, Lippai Rita (Prologis), Massányi Tibor (DVM Group) és Paukó Enikő (GRAPHISOFT) társaságában a BIM előnyeiről beszélgetett a Budapest Property Tech Fórum kerekasztal-beszélgetésén.

Elolvasom

Interjú Nagyidai Péter C# fejlesztőnkkel

STUDIO IN-EX 2019. 01. 17. Építészet és mérnökség, BIM,

Nagyidai Péter közel egy éve dolgozik a Studio IN-EX –nél C# fejlesztőként. Vele beszélgettünk múltról, jelenről, a munkája kihívásairól és arról, milyen IT területen dolgozni egy építészettel foglalkozó cégnél.

Elolvasom

Utazás a Távol-Keletre - BIM konferencia Hongkongban

Koncz Péter 2018. 12. 09. Építészet és mérnökség, BIM,

Koncz Péter, nemzetközi üzletfejlesztési menedzserünk, Hongkongba látogatott, hogy részt vegyen az ázsiai világváros legrangosabb, éves BIM konferenciáján. Az előadás során a cég szerteágazó BIM tapasztalatát osztotta meg a közönséggel.

Elolvasom

BIM az ingatlanszektorban

Koncz Péter 2018. 11. 29. Építészet és mérnökség, BIM,

Koncz Péter, nemzetközi üzletfejlesztési menedzserünk, a varsói Property Technology Forum konferencián a BIM használatának széleskörű előnyeit mutatta be az ingatlanszektor számára.

Elolvasom

Megjelenés az Építészfórumon

STUDIO IN-EX 2018. 11. 17. Építészet és mérnökség,

A Continental technológiai vállalat új debreceni gyáruk építésénél minket bíztott meg, hogy közösen létrehozzuk a következő évtizedek gyárainak archetípusát. A feladatról és tervezési módszerünkről az Építészfórum cikkében olvashat.

Elolvasom

Kapcsolat


1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.
Népliget Center, A épület 1. emelet
+36 30 944 3595
job@in-ex.hu

Kérjük, forgasd el az eszközöd.