Miért jó itt dolgozni

Inspiráló munkakörnyezet

Inspiráló, exkluzív munkakörnyezetben várunk téged.

Tudj meg többet
Miért jó itt dolgozni

Csapatszellem

Nem pusztán kollégát, hanem csapattársat keresünk!

Tudj meg többet
Miért jó itt dolgozni

Technológia

Piacvezető technológiákkal, innovatív megoldásokkal a lehető legjobb minőségű mérnöki szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleink számára.

Tudj meg többet

Filozófiánk


A STUDIO IN-EX integrált építészeti és mérnöki szolgáltatásokat nyújt ipari, egészségügyi és kereskedelmi projektekhez, piacvezető BIM-szakértelemmel Európában, a Közel-Keleten és Ázsiában.

Mi a STUDIO IN-EX-nél büszkék vagyunk arra, hogy nyitott, becsületes, hatékony, minőségre és lényegre törő vállalat vagyunk.

Magyarországon egyedülálló módon alkalmazzuk a valós idejű és a világon piacvezető, closed-BIM együttműködésen alapuló tervezési módszertant, amely egyaránt érték munkavállalóink és megbízóink számára.

Közös értékeinken keresztül olyan vállalati kultúrát hoztunk létre, amely biztosítja munkatársaink optimális munkakörülményeit és személyes fejlődését.

Beszédes számok


137

Kollégáink száma

14

Új belépőink száma - 2021

1 467 600

Tervezett négyzetméter

Karrier


Bontakoztasd ki kreativitásodat a STUDIO IN-EX-nél! Csatlakozz te is a közel 150 fős csapatunkhoz! Légy részese nem csak sikereinknek, de közösségi programjainknak is. Járd velünk a fejlődés útját, élvezd támogatásunkat és az innovációink előnyeit!


Építészeti és mérnöki álláshirdetéseink

Épületgépész mérnök

Épületgépész mérnököt keresünk a STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába.

Projektkoordinátor

Műszaki végzettségű projektkoordinátor munkatársa keresünk a projektmenedzser, a projekt vezető és a projekt tagok munkájának támogatására,

Tervezőmérnök állások Debrecenben

A 25 éves Studio IN-EX tovább terjeszkedik: Debrecenben nyitunk egy új generáltervező irodát, ahová minden szakághoz várjuk az innováció iránt nyitott tervezőmérnökök jelentkezését.

Senior építészmérnök

Változatos munkák várnak rád: megbízóink nemzetközi cégek, így nagyszabású hazai és nemzetközi projektekben veszel majd részt tapasztalt társszakági kollégák támogatásával

Junior építészmérnök

Piacvezető technológia, innovatív megoldások várnak rád a Studio IN-EX generáltervező iroda mérnök csapatában.

Műszaki modellező, CAD rajzoló

Ha szeretnél kimagasló, innovatív környezetben fejlődni, nemzetközi projektekben részt venni és egy támogató csapat tagja lenni, jelentkezz a Studio IN-EX-hez mint műszaki modellező / CAD rajzoló, ezen belül is a beépített oltórendszer tervező szakághoz...

Épületvillamossági tervező mérnök

A budapesti, 150 fős generáltervező irodánkban az épületvillamossági szakág fiatalos, dinamikus csapatként, kiemelkedő fejlődési lehetőséget nyújt többek között a kisfeszültségű, középfeszültségű hálózatok és épületfelügyelet területén, komplett...

Statikus

A STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk tartószerkezet tervező mérnököt!

Gyengeáramú tervező mérnök

Vonzanak a nagyszabású projektek! Gyengeáramú tervező mérnököt keres generáltervező irodánk fiatalos szakmai csapata. Csatlakozz hozzánk!

Épületautomatika tervező mérnök

Keresed a kihívásokat, de vágysz a stabilitásra? A STUDIO IN-EX Zrt. új csapattagokkal bővülne.

Beépített oltórendszer tervező

Vonzanak a kihívások és a nagyszabású projektek? Akkor nálunk a helyed – csatlakozz sikeres, innovatív csapatunkhoz!

Közmű tervező és modellező

A STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk közmű tervező és modellező kollégát.

Geotechnikus tervező mérnök

A STUDIO IN-EX Zrt. nemzetközi generál tervező iroda innovatív, fiatalos szakmai csapatába keresünk geotechnikus tervezőt!

Állásértesítő


Jelenleg nincs olyan pozíció, ami érdekes lehet számodra? Iratkozz fel állásértesítőnkre! Így, ha új lehetőség kerül meghirdetésre, azonnal elküldjük Neked e-mailben!


Iratkozz fel, hogy értesíthessünk

Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a STUDIO IN-EX Zrt., mint adatkezelő az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak szerint kezelje.

Miért jó itt dolgozni


Szalaga Ágota

Az IN-EX szakmai szempontból frissen tart, mindig van új kihívás - ezért is vagyok itt már 7+ éve. Ugyanezért izgis az is, ahogy a cég nő és változik. Fontos nekem még, hogy jó teljesítményű gépeken dolgozhatunk. Arra pedig külön büszke vagyok, hogy annak idején egy bátor húzással átálltunk a Revit használatára.

Heisenberger Éva

Mert a munkatársaim a barátaim is, mert vidáman jövök be reggel dolgozni, mert nem csak dolgozunk, hanem egy rakás közös programot szervezünk együtt, mert izgalmas munkáink vannak, mert kreatív lehetek, mert nagyon szép az irodánk.

Ther Pál

Jó társaság, kedves népek, hatalmas tapasztalati tőke, impresszív iroda, béren kívüli “juttatások” (buli, gyerekfoglalkoztatás, ping-pong, pénteki ebéd, stb.), előrelépési lehetőségek, külföldi lehetőségek, ésatöbbi.

Laczkó Zsuzsi

Mert barátok is vagyunk mindamellett hogy együtt dolgozunk. Mert a munkaidő kötetlen, és lehet ügyet intézni, ha úgy alakul, nem kell miatta szabit kivenni / stresszelni. Mert Európai mércével is színvonalas és kényelmes munkahelyünk van, megfelelő felszereltséggel (meg még annál is többel).

Szabó Gábor

Egy dolog, amit kiemelnék az első In-Ex-nél töltött napom tapasztalataiból: mindenki rendkívül nyugodt, pedig láthatóan sok a munka. Ezzel együtt pedig jó látni (számomra úgy tűnik), hogy mindenki érti a dolgát és nagy a szervezettség.

Samu Viki

Mert nagyon jó a közösség és a vezetőség hozzáállása és munkaszemlélete is rendkívüli. Mert itt egy nagy család része lehetek. Mert mindig mindenben segítünk egymásnak. Mert nagyon jó a csapatmunka és mindig sokat tanulunk egymástól. Mert rugalmasan és kreatívan kezeljük a problémákat.


Projektek


Nemzetközi generál tervező irodaként változatos, innovatív projektjeink kellő szakmai kihívást biztosítanak profi csapatunknak.

Kiemelt munkáink

H2Offices

Budapest 2018 - jelenleg 106 000 m2 BIM, Skanska

A Skanska a XIII. kerület városépítészetileg kiemelkedő csomópontjában, a Váci út és Dózsa György út sarkán három egységből álló irodaház-együttest fejleszti az Arrow Architects és a Studio IN-EX közreműködésével.

Megnézem

Szerethető Munkahelyek díjat nyert a STUDIO IN-EX

Budapest 2018 1 800 m2 Belsőépítészet, STUDIO IN-EX Zrt.

Közel 150 kollégánk számára tágas és modern munkahelyet biztosítunk három szinten, amit saját kezűleg terveztünk. Ismerd meg jobban az irodánkat belülről is!

Megnézem

Építőipari Nívódíjas a ROSENBERGER számára tervezett üzem

Nyírbátor 2018 21 000 m2 Ipari épület, Autóipari, ROSENBERGER

A ROSENBERGER új autóalkatrész és kábelgyártó üzeme Nyírbátorban a cég dinamikusan növekvő termelési igényeit hivatott kiszolgálni. A Studio IN-EX tervezésével épült létesítmény 2018-ban az Ipari és Energetikai Épület kategóriában Építőipari Nívódíjat nyert.

Megnézem

CONTINENTAL autóalkatrész gyár

Debrecen 2019 22 000 m2 Ipari épület, CONTINENTAL

A CONTINENTAL autóalkatrészeket gyártó üzeme a debreceni ipari park egyik legjelentősebb zöldmezős beruházása. A Studio IN-EX a létesítmény teljes építészeti és mérnöki generáltervezését BIM alapon hajtotta végre.

Megnézem

VABA Lakópark

Budapest 2020-2021 32 000 m2 Lakóépület,

A Studio IN-EX készítette a budapesti VABA lakópark többfunkciós épületeinek kiviteli terveit.

Megnézem

BDRS Holding Kft. csarnoképület bővítés

Budapest 2020 5 080 m2 Ipari épület, BIM, BDRS Holding Kft.

Többfunkciós épület tervezésére kapott generál tervezői megbízást irodánk a BDRS Holding Kft.-től.

Megnézem

Magyar Táncművészeti Főiskola

Budapest 2016 3 260 m2 Középület, Belsőépítészet,

Budapest XIV. kerületében található a meglévő épület átalakításával és bővítésével megvalósuló Magyar Táncművészeti Főiskola felnőtt képzésének új intézménye.

Megnézem

Penny Market karcagi regionális logisztikai központ

Karcag 2019-2022 28 000 m2 Ipari épület, BIM,

Mérnökeink tervei alapján készül a Penny Market karcagi regionális logisztikai központ bővítése és belső átalakítása.

Megnézem

Ceva-Phylaxia Oltóanyagtermelő Zrt.

Budapest 2022 3 756 m2 Ipari épület, BIM,

Cégünk készíti a Ceva-Phylaxia Oltóanyagtermelő Zrt. kőbányai telephelyén létesült új üzemépület hatósági engedélyeztetéséhez szükséges dokumentációt.

Megnézem

Miért a STUDIO IN-EX


Értékeink


1

Innováció

Egy lépéssel mások előtt járunk. Fejlesztünk és tanulunk egy életen át, hogy mind szakértőinket, mind ügyfeleinket a legújabb technológiával felvértezve támogathassuk.

2

Motiváció

Motiváltságunk titka, hogy szakértelmünk folyamatos fejlesztése, valamint változatos projektjeink és nagyszerű közösségünk révén mindig az élvonalban vagyunk.

3

Hatékonyság

Folyamataink és eszközeink folyamatos felülvizsgálatával, szakértő csapatunk véleményére mindenkor támaszkodva, ügyfeleinket a legmagasabb hatékonysággal szolgáljuk ki.

4

Boldogság

Barátokkal körülvéve dolgozni, egymást a magánéletben is támogatni, közösen magas színvonalú szakmai sikereket elérni - ezek az alappillérei annak az élménynek, hogy mi minden reggel boldogan jövünk dolgozni.

Hírek


Kiemelt híreink és aktualitásaink

Access4you tanúsító védjegy arany fokozatát megkapta a H2Offices épület kiviteli terve

Studio IN-EX 2021. 11. 29. Építészet és mérnökség,

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy az Access4you International Kft. igazolása alapján a H2Offices – I. ütem – B épület kiviteli terve megfelel az ’Access4you’ Európai Uniós tanúsító védjegy feltételrendszerének

Elolvasom

Szerethető Munkahely 2021 Díjat nyertünk

Studio IN-EX 2021. 12. 12. Építészet és mérnökség,

Hatalmas öröm számunkra, hogy a Szerethető Munkahelyek 2021 verseny idei díjazottjai lettünk! 💟 Böngészd át DreamJo.bs-os cégprofilunkat, hogy lásd miért is jó nálunk dolgozni! 👀 Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, kattints a “Dolgoznék itt” gombra :)

Elolvasom

Felelős Foglalkoztató 2021 pályázaton díjat nyert a Studio IN-EX Zrt.

Studio IN-EX 2021. 12. 14. Építészet és mérnökség,

Az év Felelős Foglalkoztatója pályázaton a Studio IN-EX Zrt. középvállalat kategóriában 2. helyezést ért el. Pályázatunkban a munkahelyi környezet kialakításának gyakorlatát mutattuk be, hogyan lehet a munkatársak fizikai és lelki egészségmegőrzésére...

Elolvasom

LEED Gold minősítés - igazi büszkeség

Studio IN-EX 2021. 11. 18. Építészet és mérnökség,

A Studio IN-EX által által tervezett Vitesco Technologies üzeme Debrecenben LEED GOLD minősítést kapott

Elolvasom

VABA lakópark helyszíni bejárás

Studio IN-EX 2021. 11. 11. Építészet és mérnökség,

Építkezésen jártunk… mindig felemelő érzés a terveink alapján készült épületek helyszínbejárásán részt venni. A VABA többfunkciós épületegyüttes építkezésén a múlt héten és egy hónapja is jártunk – lassan itt a beköltözés ideje

Elolvasom

Részt vettünk a MERGE - európai mérnöki tanácsadó hálózat konferenciáján

Studio IN-EX 2021. 11. 04. Építészet és mérnökség,

Múlt héten megszervezték az évente esedékes MERGE konferenciát - sajnos csak online formában - amelyen az összes tag részt vett. A MERGE (http://www.mergeconsultants.net) a mérnöki tanácsadók európai hálózata -...

Elolvasom

Penny Market raktárépület padlófütés megoldása

Studio IN-EX 2021. 10. 26. Építészet és mérnökség,

Tervezőmunkáink során újabb és újabb kihívásokkal találkozunk. Mérnökeink tervei alapján készül a Penny Market karcagi regionális logisztikai központ bővítése és belső átalakítása. Az raktárépület egyik különlegessége a hatalmas területű padlófűtés.

Elolvasom

A PENNY Magyarország karcagi regionális logisztikai központ kivitelezésén jártunk

Studio IN-EX 2021. 10. 08. Építészet és mérnökség,

A PENNY Magyarország karcagi regionális logisztikai központ bővítésének és belső átalakításának generáltervezését irodánk végezte. A tervezés mellett a kivitelezés lebonyolítása is a Studio IN-EX vállalása, munkatársaink a helyszínen jártak

Elolvasom

Continental debreceni gyárának kivitelezését bemutató videó

Studio IN-EX 2021. 09. 15. Építészet és mérnökség,

A Continental a debreceni gyárának nem csak a tervezésben vettünk részt, hanem egy alvállalkozónk által a lebonyolítás, műszaki vezetés is a feladatunk volt. A kivitelezőket a helyszínen támogattuk a BIM szoftverek használatával. A kivitelezést és a kész...

Elolvasom

Újra IN-EX Építész Klub

Studio IN-EX 2021. 09. 10. Építészet és mérnökség,

Újraindult az IN-EX Építész Klub

Elolvasom

H2Offices - a jövő irodakomplexuma az Octogon magazinban

Studio IN-EX 2021. 08. 16. Építészet és mérnökség,

A Skanska egyik legújabb hazai beruházása, a H2Offices a vállalat legimpozánsabb budapesti projektjei közt szerepel. Az új irodakomplexum összhangban van a modern üzleti igényekkel: rugalmasan alakítható irodaterekkel, a fenntarthatóságot és jóllétet...

Elolvasom

Closed BIM vs Open BIM

Studio IN-EX 2021. 08. 30. Építészet és mérnökség, BIM,

Miért döntöttünk a Closed BIM használata mellett és mik az egyéb opciók/trendek a piacon?

Elolvasom

Egymástól tanulunk - Dinamo vizuális programozási felület

Studio IN-EX 2021. 08. 09. Építészet és mérnökség, BIM,

Irodánkban a BIM szakértőink rendszeresen tartanak a 3D épületinformációs modellezésre fejlesztett Audotesk Revit tervezőszoftverrel kapcsolatos belső oktatásokat a különböző szakági tervezők számára. A héten a Dynamo vizuális programozási felületről...

Elolvasom

Tata Szíve építészeti pályázat - szabadidőközpont

Studio IN-EX 2021. 07. 30. Építészet és mérnökség,

A Studio IN-EX néhány munkatársából álló önkéntes csapat részt vett a Tata Szíve építészeti pályázaton, ahol a cél egy multifunkcionális szabadidőközpont kialakítása volt, nagyon büszkék vagyunk a tervekre.

Elolvasom

Megjelent a pályamunkánk az építészfórum online-on

Móró Katalin 2021. 05. 10. Építészet és mérnökség,

Mathias Corvinus Collegium épületére kiírt pályázatra beküldött építészeti koncepciónk megjelent az építészfórum online kiadványban

Elolvasom

Megvételt nyert a Mathias Corvinus Egyetem új főépületének tervezésére beküldött pályázatunk

Móró Katalin 2021. 04. 20. Építészet és mérnökség,

A STUDIO IN-EX és az ARROW Architects csapatának megvételt nyert pályaműve a Mathias Corvinus Egyetem új főépületének tervezésére kiírt építészeti tervpályázaton.

Elolvasom

Virtuális valóság a CONTINENTAL autóalkatrész gyár alapkő letételén

Koncz Péter 2018. 09. 17. Építészet és mérnökség, BIM,

A BIM szakértői csapatunk a CONTINENTAL autóalkatrész gyártó üzemének alapkőletételére egy különleges és interaktív virtuális bejárással készült.

Elolvasom

Megjelenés az Építészfórumon

STUDIO IN-EX 2018. 11. 17. Építészet és mérnökség,

A Continental technológiai vállalat új debreceni gyáruk építésénél minket bíztott meg, hogy közösen létrehozzuk a következő évtizedek gyárainak archetípusát. A feladatról és tervezési módszerünkről az Építészfórum cikkében olvashat.

Elolvasom

STUDIO IN-EX a Budapest Property Tech Fórumon

Koncz Péter 2019. 03. 06. Építészet és mérnökség, BIM,

Oláh Zsolt a STUDIO IN-EX BIM menedzsere, Lippai Rita (Prologis), Massányi Tibor (DVM Group) és Paukó Enikő (GRAPHISOFT) társaságában a BIM előnyeiről beszélgetett a Budapest Property Tech Fórum kerekasztal-beszélgetésén.

Elolvasom

Interjú Nagyidai Péter C# fejlesztőnkkel

STUDIO IN-EX 2019. 01. 17. Építészet és mérnökség, BIM,

Nagyidai Péter közel egy éve dolgozik a Studio IN-EX –nél C# fejlesztőként. Vele beszélgettünk múltról, jelenről, a munkája kihívásairól és arról, milyen IT területen dolgozni egy építészettel foglalkozó cégnél.

Elolvasom

Utazás a Távol-Keletre - BIM konferencia Hongkongban

Koncz Péter 2018. 12. 09. Építészet és mérnökség, BIM,

Koncz Péter, nemzetközi üzletfejlesztési menedzserünk, Hongkongba látogatott, hogy részt vegyen az ázsiai világváros legrangosabb, éves BIM konferenciáján. Az előadás során a cég szerteágazó BIM tapasztalatát osztotta meg a közönséggel.

Elolvasom

Kapcsolat


1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.
Népliget Center, A épület 1. emelet
+36 30 944 3595
job@in-ex.hu

Kérjük, forgasd el az eszközöd.