Blog

Virtuális valóság a CONTINENTAL autóalkatrész gyár alapkő letételén

2018.09.17.

A BIM szakértői csapatunk a CONTINENTAL autóalkatrész gyártó üzemének alapkőletételére egy különleges és interaktív virtuális bejárással készült.

A Studio IN-EX Magyarországon egyedülálló módon alkalmazza a valós idejű és closed-BIM együttműködésen alapuló tervezési módszertant. A CONTINENTAL autóalkatrész gyártó üzeme tervezése során már a kezdetektől célkitűzés volt a BIM használata minden tervezői szakágban. Ez egy testhezálló kihívás volt cégünk számára. A tervezés során, a megrendelő elvárásokat felülmúlva, a leghatékonyabb BIM alapú együttműködéssel sikerült a terveket pontosan és időben elkészíteni. A BIM szakértői csapatunk az alapkőletételére egy különleges és interaktív virtuális bejárással készült.

Legutóbbi bejegyzések

2022.04.29.

A legmodernebb hardverek a BIM szolgálatában

Valószínűleg eddig kevesen tették fel a kérdést: Mi a közös az animációs filmekben, a csúcskategóriás autókban és a legmodernebb építészeti látványtervekben? Pedig a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk...

2022.04.29.

Így dolgozunk mi! – A STUDIO IN-EX irodájának bemutatója

Cégünk alapításakor még csak egy maréknyi mérnök alkotott együtt, akik hittek a fejlődésben és a jövőbe mutató innovatív technológiai megoldásokban.

2022.04.12.

Mérnökeink a BIM oktatásban

A sokéves tapasztalat és megszerzett tudás önmagában is nagy értéket képvisel, de fontosnak tartjuk, hogy segítsük a jövő építész generációját.

2021.12.14.

Felelős Foglalkoztató 2021 pályázaton díjat nyert a STUDIO IN-EX

Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket.

2021.11.18.

LEED Gold minősítés – igazi büszkeség

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Vitesco Technologies debreceni gyárának teljes körű generáltervezését és műszaki vezetését is irodánk végezte.

2021.11.11.

VABA lakópark helyszíni bejárás

Építkezésen jártunk… mindig felemelő érzés a terveink alapján készült épületek helyszínbejárásán részt venni. A VABA többfunkciós épületegyüttes építkezésén a múlt héten és egy hónapja is jártunk – lassan itt a beköltözés ideje