Blog

VABA lakópark helyszíni bejárás

2021.11.11.

Elérkezett az utolsó simításokig a Vahot utcai társasház projektünk, ahol már a kivitelezés befejező munkálatai zajlanak. Ottjártunkkor először láthattuk elkészült állapotban a második emeleti lakások tetőteraszait és a lakótornyok erkélyekeit. Bár a teraszok műfüves borítása főként fenntartási okokból nem lett végül természetes kialakítású, így is oldani tudja az épület monoton megjelenését, és kellemesebb látvány tárul a majdani lakók elé, még ha kissé kontrasztban is áll a háttérben lassan őszülő Bikás parkkal.

A VABA lakópark befektetői szempontból különleges megoldást képvisel, ugyanis egészen egyedi módon minden lakást teljesen berendezve adnak át a lakóinak. A belső anyaghasználat, a bútorok, kiegészítők mind összhangban állnak egymással és követik a mai trendeket. Bár a belsőépítészeti tervezés nem irodánkban valósult meg, az épületbe való integrálásról mi gondoskodtunk.

Legutóbbi bejegyzések

2022.09.27.

IN-EX: házon belül a legfontosabb szakágak – Hő- és füstterjedés szimuláció

Manapság az eddigieknél lényegesen nagyobb szerepet kap a költséghatékony energiaellátás biztosításának kérdése, különösen a termelést végző, ipari épületek tekintetében.

2022.09.07.

Sprinkler tervezés BIM környezetben

A sprinkler rendszer behálózza szinte a teljes épületet. Szigorú szabályok vonatkoznak a szórófejek elhelyezésére, szórásképi akadályok elkerülésére, vagy azok más módon történő kezelésére. A sprinkler rendszerek BIM-ben való tervezése az elmúlt néhány évben fokozatosan jelent meg a megrendelői igények között.

2022.08.25.

Így toborzunk mi

Minden tervezési szakághoz folyamatosan keresünk új munkatársakat. Bányász Andrea HR generalista mutatja be a STUDIO IN-EX toborzási stratégiáját.

2022.08.03.

STUDIO IN-EX – A fenntartható fejlődést alapértékként szem előtt tartó, újító szemléletű vállalkozás

A DreamJobs oldalán megjelent egy interjú kollégánkkal, Dobszai Dániellel, aki a munkájáról és a hétköznapokról mesél.

2022.07.20.

Lean menedzsmentet az építészetben?

Az IN-EX a hazai tervezőirodák között elsőként megy keresztül a lean transzformáció vonalán. De mi is az a lean?

2022.04.29.

A legmodernebb hardverek a BIM szolgálatában

Valószínűleg eddig kevesen tették fel a kérdést: Mi a közös az animációs filmekben, a csúcskategóriás autókban és a legmodernebb építészeti látványtervekben? Pedig a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk...