Blog

VABA lakópark helyszíni bejárás

2021.11.11.

Elérkezett az utolsó simításokig a Vahot utcai társasház projektünk, ahol már a kivitelezés befejező munkálatai zajlanak. Ottjártunkkor először láthattuk elkészült állapotban a második emeleti lakások tetőteraszait és a lakótornyok erkélyekeit. Bár a teraszok műfüves borítása főként fenntartási okokból nem lett végül természetes kialakítású, így is oldani tudja az épület monoton megjelenését, és kellemesebb látvány tárul a majdani lakók elé, még ha kissé kontrasztban is áll a háttérben lassan őszülő Bikás parkkal.

A VABA lakópark befektetői szempontból különleges megoldást képvisel, ugyanis egészen egyedi módon minden lakást teljesen berendezve adnak át a lakóinak. A belső anyaghasználat, a bútorok, kiegészítők mind összhangban állnak egymással és követik a mai trendeket. Bár a belsőépítészeti tervezés nem irodánkban valósult meg, az épületbe való integrálásról mi gondoskodtunk.

Legutóbbi bejegyzések

2022.04.29.

A legmodernebb hardverek a BIM szolgálatában

Valószínűleg eddig kevesen tették fel a kérdést: Mi a közös az animációs filmekben, a csúcskategóriás autókban és a legmodernebb építészeti látványtervekben? Pedig a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk...

2022.04.29.

Így dolgozunk mi! – A STUDIO IN-EX irodájának bemutatója

Cégünk alapításakor még csak egy maréknyi mérnök alkotott együtt, akik hittek a fejlődésben és a jövőbe mutató innovatív technológiai megoldásokban.

2022.04.12.

Mérnökeink a BIM oktatásban

A sokéves tapasztalat és megszerzett tudás önmagában is nagy értéket képvisel, de fontosnak tartjuk, hogy segítsük a jövő építész generációját.

2021.12.14.

Felelős Foglalkoztató 2021 pályázaton díjat nyert a STUDIO IN-EX

Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket.

2021.11.18.

LEED Gold minősítés – igazi büszkeség

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Vitesco Technologies debreceni gyárának teljes körű generáltervezését és műszaki vezetését is irodánk végezte.

2021.11.11.

VABA lakópark helyszíni bejárás

Építkezésen jártunk… mindig felemelő érzés a terveink alapján készült épületek helyszínbejárásán részt venni. A VABA többfunkciós épületegyüttes építkezésén a múlt héten és egy hónapja is jártunk – lassan itt a beköltözés ideje