Referencia

STUDIO IN-EX iroda belsőépítészeti tervezése

Multifunkcionális terek a rugalmas és hatékony munkavégzés érdekében - ez motiválta a STUDIO IN-EX generáltervező iroda belsőépítészeti tervének kialakítását.

BIM
Építészet
  • Helyszín Budapest, Magyarország
  • Terület 2.200 m2
  • Szolgáltatások
    • Belsőépítészet
    • BIM menedzsment
  • Leszállítandók
    • Kiviteli terv

A szervezetünkön belüli kommunikáció területén a nyitottságra törekszünk, így ez is az egyik elsődleges szempont volt a saját irodánk belsőépítészeti tervezésénél. Ezt támogatja az open office elrendezés is, hiszen a vezérigazgató, a menedzsment tagjai, a pénzügyi és HR munkatársak is itt tartózkodnak egész nap a tervező kollégákkal együtt. Így mindenki egy nagy csapat tagjának érezheti magát akár az önálló munkavégzés közben is.

 

A csoportos megbeszélések számára elkülönített modern technikával felszerelt tárgyalóhelyiségek állnak rendelkezésre, illetve mini tárgyalók is elérhetőek, ahol ugyan a közös téren belül, de mégis paravánokkal elválasztva lehetőség nyílik a néhány fős csoportmunkára is. A privát telefonhívások számára kis telefonsarkokat alakítottunk ki az open office térben. A csapatmunka erősítésének érdekében egy külön projektteret is létrehoztunk, ahol a közös projekten dolgozó valamennyi szakági kolléga egy térben tud munkát végezni, ezzel gyorsítva a kommunikációt és növelve a hatékonyságot.

 

A munkahelyek kialakításánál figyelembe vesszük munkatársaink egyéni szükségleteit is. Igény szerint elektromosan állítható magasságú asztalt, monitoremelő állványt, illetve a munkatársak számára megfelelő irodai szék választásának a lehetőségét is biztosítjuk.

 

A közösségi tereket és a munkateret a munkatársaink visszajelzésére reagálva zajvédő fallal választottuk el, megadva ezzel a csendesebb környezetet az elmélyült munka számára. Mivel irodán belüli és kívüli képzésekkel is segítjük munkatársaink szakmai fejlődését és tudásuk napra készen tartását, ezért belső képzéseink számára egy jól felszerelt oktatótermet hoztunk létre.

 

Ergonómiai szempontokat is figyelembe vettük irodánk kialakításakor, emellett törekedtünk a hatékony munkát elősegítő, egészséges munkakörnyezet kialakítására. A jobb közérzet és egészségesebb levegő érdekében több helyen is nagyméretű zöldfalakat alakítottunk ki, nagyszámú élő növényeink gondozásáról külön kertészcsapat gondoskodik. Babzsákokkal, pihenősarkokkal segítjük a munkatársaink feltöltődését. Hitvallásunk, hogy a hatékony munkavégzéshez jó hangulat, összetartó közösség is alapvető. A kreatív munkavégzést egyértelműen hatékonyan befolyásolja egy kis testmozgás, kikapcsolódás, ráadásul a közös sportolás és játék rendkívül jó közösségformáló eszköz. Kollégáink igényeihez alkalmazkodva konzoljáték és társasjátékok közös használatára alkalmas tereket is létrehoztunk.  A környezetünket úgy alakítottuk ki, hogy munka közben lehetőséget adjunk kikapcsolódásra is: ping-pong, biliárd és csocsó asztal szolgálja ezt a célt.

 

A közel 150 munkatárs számára is megfelelő méretű étkező nem csak a hétköznapi ebédeket szolgálja ki megfelelően, hanem a csapatépítő programok vagy éppen szakmai előadások helyszíne is lehet.

Legutóbbi referenciák