Blog

Részt vettünk a MERGE – európai mérnöki tanácsadó hálózat konferenciáján

2021.11.04.

Múlt héten megszervezték az évente esedékes MERGE konferenciát – sajnos csak online formában – amelyen az összes tag részt vett. A MERGE a mérnöki tanácsadók európai hálózata. A hálózat tagjai tapasztalt tanácsadó cégek, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek az európai építőipari, szerkezeti és épületgépészeti iparról. A tagok együttműködnek annak érdekében, hogy mérnöki tervezési és tanácsadási szolgáltatásokat kínáljanak az ügyfeleknek a nemzeti határokon túl. A hálózat használatával a MERGE tagjai segíthetik ügyfeleit és egymást abban, hogy az adott projektek megvalósításához a legjobb szervezetet alakítsák ki. Vagyis a MERGE tagjai értékes szolgáltatásokat nyújthatnak azoknak a befektetőknek, akik országhatárokon át kívánják fejleszteni tevékenységüket.

A Studio IN-EX képviseletében Molnár Balázs, Schlaghecke Marc és Bakos István csatlakozott a rendezvényhez. Izgalmas beszélgetéseket folytattunk a piac lehetőségeiről, a vállalataink és országaink fejlődéséről, és egy nagyon érdekes előadást hallgattunk meg a jövőről Peter Heljerodtól, a Futurewise vezérigazgatójától. Összességében egy nagyon érdekes konferencia volt, és reméljük jövőre személyesen is találkozhatunk Bilbaóban, Spanyolországban!

Legutóbbi bejegyzések

2022.04.29.

A legmodernebb hardverek a BIM szolgálatában

Valószínűleg eddig kevesen tették fel a kérdést: Mi a közös az animációs filmekben, a csúcskategóriás autókban és a legmodernebb építészeti látványtervekben? Pedig a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk...

2022.04.29.

Így dolgozunk mi! – A STUDIO IN-EX irodájának bemutatója

Cégünk alapításakor még csak egy maréknyi mérnök alkotott együtt, akik hittek a fejlődésben és a jövőbe mutató innovatív technológiai megoldásokban.

2022.04.12.

Mérnökeink a BIM oktatásban

A sokéves tapasztalat és megszerzett tudás önmagában is nagy értéket képvisel, de fontosnak tartjuk, hogy segítsük a jövő építész generációját.

2021.12.14.

Felelős Foglalkoztató 2021 pályázaton díjat nyert a STUDIO IN-EX

Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket.

2021.11.18.

LEED Gold minősítés – igazi büszkeség

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Vitesco Technologies debreceni gyárának teljes körű generáltervezését és műszaki vezetését is irodánk végezte.

2021.11.11.

VABA lakópark helyszíni bejárás

Építkezésen jártunk… mindig felemelő érzés a terveink alapján készült épületek helyszínbejárásán részt venni. A VABA többfunkciós épületegyüttes építkezésén a múlt héten és egy hónapja is jártunk – lassan itt a beköltözés ideje