Blog

Megvételt nyert a Mathias Corvinus Egyetem új főépületének tervezésére beküldött pályázatunk

2021.04.20.

A Mathias Corvinus Egyetem új multifunkcionális épületének tervezésére kiírt építészeti tervpályázaton megvételt nyertünk. Ezúton is gratulálunk a résztvevőinknek és köszönjük a közös munkát az ARROW Architects és a Lépték-Terv Tájépítész Iroda csapatának! A pályamű az Ajánlatkérő számára minőséget képvisel, különösen a terepre illesztés, a térszervezés és az elegáns belső udvar tekintetében. Különösen szép megoldás jön létre az aula terében és szintjében, ahol a terepre ülteti a központi teret, kissé amfiteátrum-szerűen az enyhe emelkedést követve erénnyé teszi a terep változásait, nem kiküszöbölendő problémaként kezeli, izgalmas látványaival hosszabb időzésre csábít, ezáltal komoly közösségépítő potenciált hordoz.

Vezető építész tervezők:

  • ARROW: Ulrik Raysse, Bertrand Labalette STUDIO IN-EX: Ivány Inke (É/1 01-1164), Jassó Sándor (É/1 13-0837), Krámer Péter ( É/1 01-2550)

 

Építész tervezők:

  • ARROW: Eduardo Vieira, Mohamed Samir STUDIO IN-EX: Dobszai Dániel, Nagy Ádám, Sales Oliver, Zalántai Ágnes STUDIO IN-EX

 

Szakági tervezők:

Legutóbbi bejegyzések

2022.09.27.

IN-EX: házon belül a legfontosabb szakágak – Hő- és füstterjedés szimuláció

Manapság az eddigieknél lényegesen nagyobb szerepet kap a költséghatékony energiaellátás biztosításának kérdése, különösen a termelést végző, ipari épületek tekintetében.

2022.09.07.

Sprinkler tervezés BIM környezetben

A sprinkler rendszer behálózza szinte a teljes épületet. Szigorú szabályok vonatkoznak a szórófejek elhelyezésére, szórásképi akadályok elkerülésére, vagy azok más módon történő kezelésére. A sprinkler rendszerek BIM-ben való tervezése az elmúlt néhány évben fokozatosan jelent meg a megrendelői igények között.

2022.08.25.

Így toborzunk mi

Minden tervezési szakághoz folyamatosan keresünk új munkatársakat. Bányász Andrea HR generalista mutatja be a STUDIO IN-EX toborzási stratégiáját.

2022.08.03.

STUDIO IN-EX – A fenntartható fejlődést alapértékként szem előtt tartó, újító szemléletű vállalkozás

A DreamJobs oldalán megjelent egy interjú kollégánkkal, Dobszai Dániellel, aki a munkájáról és a hétköznapokról mesél.

2022.07.20.

Lean menedzsmentet az építészetben?

Az IN-EX a hazai tervezőirodák között elsőként megy keresztül a lean transzformáció vonalán. De mi is az a lean?

2022.04.29.

A legmodernebb hardverek a BIM szolgálatában

Valószínűleg eddig kevesen tették fel a kérdést: Mi a közös az animációs filmekben, a csúcskategóriás autókban és a legmodernebb építészeti látványtervekben? Pedig a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk...