Blog

Megvételt nyert a Mathias Corvinus Egyetem új főépületének tervezésére beküldött pályázatunk

2021.04.20.

A Mathias Corvinus Egyetem új multifunkcionális épületének tervezésére kiírt építészeti tervpályázaton megvételt nyertünk. Ezúton is gratulálunk a résztvevőinknek és köszönjük a közös munkát az ARROW Architects és a Lépték-Terv Tájépítész Iroda csapatának! A pályamű az Ajánlatkérő számára minőséget képvisel, különösen a terepre illesztés, a térszervezés és az elegáns belső udvar tekintetében. Különösen szép megoldás jön létre az aula terében és szintjében, ahol a terepre ülteti a központi teret, kissé amfiteátrum-szerűen az enyhe emelkedést követve erénnyé teszi a terep változásait, nem kiküszöbölendő problémaként kezeli, izgalmas látványaival hosszabb időzésre csábít, ezáltal komoly közösségépítő potenciált hordoz.

Vezető építész tervezők:

  • ARROW: Ulrik Raysse, Bertrand Labalette STUDIO IN-EX: Ivány Inke (É/1 01-1164), Jassó Sándor (É/1 13-0837), Krámer Péter ( É/1 01-2550)

 

Építész tervezők:

  • ARROW: Eduardo Vieira, Mohamed Samir STUDIO IN-EX: Dobszai Dániel, Nagy Ádám, Sales Oliver, Zalántai Ágnes STUDIO IN-EX

 

Szakági tervezők:

  • Tartószerkezet: Szabó Gábor
  • Tájépítészet: Stoeva Liliya, Szakács Barnabás, Szécsényi Natália
  • Épületgépészet: Szilágyi Antal
  • Épületvillamosság: Bakos István
  • Tűzvédelem: Csonka László
  • Út és közműterv: Diviki Gábor, Kurucz Adrienn

Legutóbbi bejegyzések

2022.04.29.

A legmodernebb hardverek a BIM szolgálatában

Valószínűleg eddig kevesen tették fel a kérdést: Mi a közös az animációs filmekben, a csúcskategóriás autókban és a legmodernebb építészeti látványtervekben? Pedig a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk...

2022.04.29.

Így dolgozunk mi! – A STUDIO IN-EX irodájának bemutatója

Cégünk alapításakor még csak egy maréknyi mérnök alkotott együtt, akik hittek a fejlődésben és a jövőbe mutató innovatív technológiai megoldásokban.

2022.04.12.

Mérnökeink a BIM oktatásban

A sokéves tapasztalat és megszerzett tudás önmagában is nagy értéket képvisel, de fontosnak tartjuk, hogy segítsük a jövő építész generációját.

2021.12.14.

Felelős Foglalkoztató 2021 pályázaton díjat nyert a STUDIO IN-EX

Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket.

2021.11.18.

LEED Gold minősítés – igazi büszkeség

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Vitesco Technologies debreceni gyárának teljes körű generáltervezését és műszaki vezetését is irodánk végezte.

2021.11.11.

VABA lakópark helyszíni bejárás

Építkezésen jártunk… mindig felemelő érzés a terveink alapján készült épületek helyszínbejárásán részt venni. A VABA többfunkciós épületegyüttes építkezésén a múlt héten és egy hónapja is jártunk – lassan itt a beköltözés ideje