Rólunk

Technológia

Technológia


A STUDIO IN-EX-nél kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tervezői munkánkat az elérhető lehető legkorszerűbb technológiával támogassuk. Ma már nem csak használjuk, fejlesztjük-formáljuk is a hatékony tervezést lehetővé tevő BIM technológiát.

1

Épületinformációs modellezés - BIM

A BIM az épületinformációs modellezés rövidítése. A BIM egy világszerte alkalmazott módszertan, amelyben az épületeket régimódi 2D rajzok helyett információgazdag 3D modellekből tervezik és építik. Alapvetően megváltoztatja az épületek tervezését, építését és üzemeltetését. Az ipar átmenete elkerülhetetlen, és a BIM a szokásos üzletmenet lesz minden szakmai gyakorlat esetében.

2

Termelékenység

Az elmúlt 20 évben az építőipar általános termelékenységnövekedése csupán 1% volt, ami csak töredéke annak az autóiparnak, amely évtizedek óta 3D-ben dolgozik. A termelékenység drasztikusan növekedhet, ha ezeket a 3D módszereket az építőiparban is alkalmazzuk. A lehető legmagasabb minőség és hatékonyság volt a célunk, amikor elindítottuk a Studio IN-EX programot, így az elsők között döntöttünk a teljes áttérésről a BIM alapú tervezésre.

3

Zárt-BIM

Sok vállalat állítja ma, hogy a BIM-et használja, de az igazán fontos, hogy mennyire képesek valóban alkalmazni. Egy 1800 nm alapterületű irodába 150 licencelt szakembert fogunk össze minden tervezési szakágból, akik zárt BIM környezetben működnek együtt, biztosítva a legmagasabb minőségi eredményeket. Zárt BIM rendszerünk a globálisan piacvezető technológián alapul, ahol minden tudományág ugyanazt az univerzálisan alkalmazható BIM szoftvert használja. Mivel mindenki ugyanabban az irodában dolgozik és ugyanazzal a szoftverrel dolgozik, elérhetjük a legmagasabb minőségi és termelékenységi szintet.

4

Jobb kivitelezés és üzemeltetés

A BIM használatával a térbeli koordinációs hibák már a tervezési szakaszban megoldhatók, kiküszöbölve az újrafeldolgozást és a költséges késéseket az építkezésen. Részletes BIM modellek, pontosabban betekintést nyújtanak a befektetők számára a várható költségekbe is. Így a projektek időn és költségvetésen belül befejezhetők, ami jelentős megtakarítást jelent a hagyományos gyakorlatokhoz képest. A BIM modell alapján megalapozott, a tervezési szakaszban hozott döntések óriási hatást gyakorolnak az épület végső teljesítményére, drasztikusan csökkentve az üzemeltetési költségeket.

5

Piacvezető BIM szakértelem

Elkötelezett csapatot hoztunk létre a Studio IN-EX legtapasztaltabb BIM-szakértői közül, akik felelősek a belső BIM-folyamatok hatékonyságáért, és partnereinknek a legjobb BIM-szakértelmet kínálják. Folyamatosan kísérletezünk a legújabb technológiákkal, így a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat tudjuk nyújtani. BIM szakértelmünk hosszú évek kemény munkáján alapul, amelyet ma nagy tiszteletben tartanak. Ez segített abban, hogy elnyerjük a nemzetközi vállalatok bizalmát és sikeresen együttműködjünk a projektekben.

Tevékenységek


Kapcsolat


1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.
Népliget Center, A épület 1. emelet
+36 30 944 3595
job@in-ex.hu

Kérjük, forgasd el az eszközöd.