Álláshirdetés

Épületvillamossági tervező mérnök

Állásinformációk


A közel 150 fős generál tervező stúdiónk egy 1800 nm-es, modern irodában egyesíti a tervezési szakágakat. Téged a lendületes villamosmérnökökből álló csapatunk vár, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a tervezési szolgáltatások minden területén, például középfeszültség, erősáram, gyengeáram, BMS rendszerek és intelligens megoldások.

Ha új kihívásra vágysz és szeretnél nemzetközileg is elismert, össz-szakági projektekben dolgozva fejlődni a szakmádban, akkor jelentkezz hozzánk!

Próbáld ki magad nálunk! Ismerd meg a piacvezető BIM szaktudással rendelkező Studio IN-EX csapatát! A BIM-modellekben és a virtuális valóságban végzett munka segít maximalizálni az építészeti osztályok közötti koordináció hatékonyságát.

Amennyiben már van kivitelezési jártasságod és tervezői jogosultságod, ráadásul felhasználói szinten ismered az Autodesk Revitet – akkor biztonsan TE vagy a mi új csapattagunk!
Bányász Andrea HR-generalistánk várja az önéletrajzodat a pályázati adatlapon keresztül.

Nem passzolnak rád a fentiek, de mégis szívesen csatlakoznál a csapatunkhoz? Küldd el általános jelentkezésedet önéletrajzoddal az alábbi linkre kattintva!

Megosztom

Kinyomtatom

Kapcsolat


1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.
Népliget Center, A épület 1. emelet
+36 30 944 3595
job@in-ex.hu

Kérjük, forgasd el az eszközöd.