Álláshirdetés

Épületgépész mérnök

Állásinformációk


Mi, a STUDIO IN-EX-nél büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon egyedülálló módon alkalmazzuk a valós idejű és a világon piacvezető, closed-BIM együttműködésen alapuló tervezési módszertant.

Budapesti stúdiónkban az épületgépészeti szakágon belül minden munkatárs minden szakterülettel foglalkozhat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szakembereink átfogó, a nemzetközi piacon is helytálló szaktudással rendelkezzenek.

Ha új kihívásra vágysz és szeretnél nemzetközileg is elismert, össz-szakági projektekben dolgozva fejlődni a szakmádban, akkor jelentkezz hozzánk!

A közel 150 fős generál tervező stúdiónk egy 1800 nm-es, modern irodában egyesíti a tervezési szakágakat. Téged a fiatal szakemberekből álló épületgépész csapatunk vár, akik a hagyományos MEP rendszereken (fűtés, hűtés, HVAC, vízvezeték és elvezetés, gázellátás) túlmenően ismerik a fejlett technológiákat is, mint a sűrített levegő, a technológiai gáz és a gőzellátó rendszerek.

Magadra ismertél? Ne habozz, jelentkezz azonnal! Bányász Andrea HR-generalistánk várja az önéletrajzodat a pályázati adatlapon keresztül.
Kattints a jelentkezéshez!

Nem passzolnak rád a fentiek, de mégis szívesen csatlakoznál a csapatunkhoz? Küldd el általános jelentkezésedet önéletrajzoddal az alábbi gombra kattintva!

Megosztom

Kinyomtatom

Kapcsolat


1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.
Népliget Center, A épület 1. emelet
+36 30 944 3595
job@in-ex.hu

Kérjük, forgasd el az eszközöd.