BIM

Kezdd el nálunk BIM karriered!

Kezdd el nálunk BIM karriered


Magyarországon egyedülálló módon, nálunk minden építész és mérnök tervező, egy zárt, és a világon piacvezető BIM rendszerben dolgozik, amelynek elsajátítása meghatározó érték lehet a karriered számára. Sajátítsd el Velünk a BIM alapú tervezést és válj a profi BIM szakértővé!

1

Mit jelent a BIM?

A BIM egy angol mozaikszó (Building Information Modelling), amely magyarul Épületinformációs Modellezésként ismert. A BIM munkamódszerben a hagyományos műszaki rajzok helyett, már a projekt korai szakaszában, a szakági tervezők és résztvevő szakemberek mindenki számára elérhető, információ-gazdag 3D modellekkel dolgoznak. A teljes egészében 3D-ben egyeztetett model használatával elkerülhetők a költésges pótmunkák és késedelmek a kivitelezés során, illetve az épület üzemeltetési költségére is hatással lévő, fontos döntéseket is meg lehet hozni. Ilyen módon az építészeti és mérnöki projektek pontosabban és hatékonyabban valósulnak meg.

2

Kik azok a BIM szakértők?

Egy igazi BIM-es cégben nem csak a tervezőkre van szükség. A BIM Szakértők olyan mérnökök, akik érdeklődnek a számítástechnika világa iránt és magas szintű BIM tudássukkal a cégen belül támogatják a projektek BIM alapú megvalósulását. A vezető BIM menedzserek, a legmagasabb szinten tanácsadók egy projekt során és ők a projekt teljes digitális megvalósításáért felelnek. A BIM menedzserek nemzetközi szinten is keresett és jól fizetett szakemberek, akik elengedhetetlen szakmai hátterüknél és BIM szaktudásuknál fogva egyedi módon átlátják, mind a mérnöki, mind a BIM folyamatokat.

3

Hogyan lehetsz BIM szakértő?

Csatlakozz az STUDIO IN-EX BIM szakértői csapatához! Pályakezdőként Junior Modellező munkakörben szerezhetsz tapasztalatot, majd néhány év és sikeresen lezajlott projekt után tovább léphetsz BIM koordinátor és BIM menedzser munkakörökbe. Szerezd meg Nálunk ezt a nemzetközileg is értékes tudást és kezdd el a BIM karriered az IN-EX Stúdió BIM Services csapatában.

Az ország legprofibb BIM csapata


Az STUDIO IN-EX közel 150 építészt, szerkezet-, gépész és elektromos tervezőt egyesít egy irodában és mindenki egy közös, zárt BIM rendszerben tervez.

Legjobb BIM szakértőinkből külön csapatot is létrehoztunk, akik a cég belső és külső munkafolyamatainak hatékonyságáért felelnek, illetve partnereink számára nyújtanak BIM támogatást.

Kezdd el Velünk a BIM karriered!


BIM álláshirdetéseink

Hírek


Kiemelt híreink és aktualitásaink

Júniustól kötelező lesz a BIM Katalóniában

Koncz Péter 2019. 04. 11. Építészet és mérnökség, BIM,

Koncz Péter, nemzetközi üzletfejlesztési menedzserünk, Barcelona-ba látogatott, hogy részt vegyen a tizedik, jubileumi EU BIM Summit konferencián.

Elolvasom

STUDIO IN-EX a Budapest Property Tech Fórumon

Koncz Péter 2019. 03. 06. Építészet és mérnökség, BIM,

Oláh Zsolt a STUDIO IN-EX BIM menedzsere, Lippai Rita (Prologis), Massányi Tibor (DVM Group) és Paukó Enikő (GRAPHISOFT) társaságában a BIM előnyeiről beszélgetett a Budapest Property Tech Fórum kerekasztal-beszélgetésén.

Elolvasom

Interjú Nagyidai Péter C# fejlesztőnkkel

STUDIO IN-EX 2019. 01. 17. Építészet és mérnökség, BIM,

Nagyidai Péter közel egy éve dolgozik a Studio IN-EX –nél C# fejlesztőként. Vele beszélgettünk múltról, jelenről, a munkája kihívásairól és arról, milyen IT területen dolgozni egy építészettel foglalkozó cégnél.

Elolvasom

Utazás a Távol-Keletre - BIM konferencia Hongkongban

Koncz Péter 2018. 12. 09. Építészet és mérnökség, BIM,

Koncz Péter, nemzetközi üzletfejlesztési menedzserünk, Hongkongba látogatott, hogy részt vegyen az ázsiai világváros legrangosabb, éves BIM konferenciáján. Az előadás során a cég szerteágazó BIM tapasztalatát osztotta meg a közönséggel.

Elolvasom

Virtuális valóság a CONTINENTAL autóalkatrész gyár alapkő letételén

Koncz Péter 2018. 09. 17. BIM,

A BIM szakértői csapatunk a CONTINENTAL autóalkatrész gyártó üzemének alapkőletételére egy különleges és interaktív virtuális bejárással készült.

Elolvasom

BIM az ingatlanszektorban

Koncz Péter 2018. 11. 29. Építészet és mérnökség, BIM,

Koncz Péter, nemzetközi üzletfejlesztési menedzserünk, a varsói Property Technology Forum konferencián a BIM használatának széleskörű előnyeit mutatta be az ingatlanszektor számára.

Elolvasom

Kapcsolat


1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.
Népliget Center, A épület 1. emelet
+36 30 944 3595
job@in-ex.hu

Kérjük, forgasd el az eszközöd.