Blog

Mina Hotel

2022.03.18.

Legutóbbi bejegyzések

2022.11.10.

Az iskolapadtól a vezető építészek koordinálásáig

A STUDIO IN-EX a fejlődésünk kulcsa: Ha bármelyik kollégánk nyitott és keresi a lehetőséget a fejlődésre, akkor biztosítjuk számára: ezt bizonyítja Csenge története.

2022.11.08.

IN-EX házon belüli szakágak – projektmenedzsment

A STUDIO IN-EX egyik nagy erőssége, hogy a tervezési projektjeinkben nem csak kiemelkedően magas szakmai színvonalat képviselő mérnökeink vesznek részt, hanem egy külön csapat foglalkozik a projektek háttértámogatásával.

2022.11.04.

A HR-től a folyamatfejlesztésig, a kezdetektől a karrierváltásig

A folyamatfejlesztés mára az IN-EX mindennapjainak szerves részévé vált. Mind több munkatársunk ismerkedik meg a fejlesztői gondolkodásmóddal, éli át annak kihívásait, és sokan egészen új oldalukról is bemutatkozhattak. 

2022.10.18.

Zenei próbaterem mint egy hangszer – Bregenz, Ausztria

Az IN-EX berkein belül a Competition Team részt vett egy ausztriai pályázaton: Bregenz városába tervezték meg az új Musikprobenzentrum épületét, a csatlakozó egykori lovarda műemléképületének felújításával.

2022.10.17.

Revit projekt verzióváltása

A Revit modellek verzióváltására (update) sok fajta módszer és munkafolyamat létezik. Nagyobb projektek esetében olyan kifinomult munkamódszert dolgoztunk ki, amelynek a célja a lehető legynagyobb biztonságot lehet elérni a Revit projektek átállása kapcsán.

2022.10.06.

Revit modellezés bemutató

Épületgépész szakágunk rövid bemutató videóján láthatjátok hogyan használjuk a saját igényeinkre szabott, házon belül készült Revit modelleket.