BIM

Kezdd el nálunk BIM karriered

Magyarországon szinte egyedülálló módon, nálunk minden tervezőmérnök a világon piacvezető closed BIM rendszerben dolgozik, amelynek elsajátítása meghatározó érték lehet a karriered számára. Sajátítsd el velünk a BIM alapú tervezést és válj profi BIM szakértővé!

Mit jelent a BIM?

A BIM egy angol mozaikszó (Building Information Modelling), amely magyarul Épületinformációs Modellezésként ismert. A BIM munkamódszerben a hagyományos műszaki rajzok helyett, már a projekt korai szakaszában, a szakági tervezők és résztvevő szakemberek mindenki számára elérhető, információ-gazdag 3D modellekkel dolgoznak. A teljes egészében 3D-ben egyeztetett model használatával elkerülhetők a költséges pótmunkák és késedelmek a kivitelezés során, illetve az épület üzemeltetési költségére is hatással lévő, fontos döntéseket is meg lehet hozni. Ilyen módon az építészeti és mérnöki projektek pontosabban és hatékonyabban valósulnak meg.

Kik azok a BIM szakértők?

Egy igazi BIM-es cégben nem csak a tervezőkre van szükség. A BIM Szakértők olyan mérnökök, akik érdeklődnek a számítástechnika világa iránt és magas szintű BIM tudássukkal a cégen belül támogatják a projektek BIM alapú megvalósulását. A vezető BIM menedzserek, a legmagasabb szinten tanácsadók egy projekt során és ők a projekt teljes digitális megvalósításáért felelnek. A BIM menedzserek nemzetközi szinten is keresett és jól fizetett szakemberek, akik elengedhetetlen szakmai hátterüknél és BIM szaktudásuknál fogva egyedi módon átlátják, mind a mérnöki, mind a BIM folyamatokat.

Hogyan lehetsz BIM szakértő?

Csatlakozz a STUDIO IN-EX BIM szakértői csapatához! Pályakezdőként Junior Modellező munkakörben szerezhetsz tapasztalatot, majd néhány év és sikeresen lezajlott projekt után tovább léphetsz tervezőmérnök, projektfelelős avagy BIM szakértő munkakörökbe. Szerezd meg Nálunk ezt a nemzetközileg is értékes tudást és kezdd el a BIM karriered a Studio IN-EX csapatában!

Legutóbbi bejegyzések

2022.11.10.

Az iskolapadtól a vezető építészek koordinálásáig

A STUDIO IN-EX a fejlődésünk kulcsa: Ha bármelyik kollégánk nyitott és keresi a lehetőséget a fejlődésre, akkor biztosítjuk számára: ezt bizonyítja Csenge története.

2022.11.08.

IN-EX házon belüli szakágak – projektmenedzsment

A STUDIO IN-EX egyik nagy erőssége, hogy a tervezési projektjeinkben nem csak kiemelkedően magas szakmai színvonalat képviselő mérnökeink vesznek részt, hanem egy külön csapat foglalkozik a projektek háttértámogatásával.

2022.11.04.

A HR-től a folyamatfejlesztésig, a kezdetektől a karrierváltásig

A folyamatfejlesztés mára az IN-EX mindennapjainak szerves részévé vált. Mind több munkatársunk ismerkedik meg a fejlesztői gondolkodásmóddal, éli át annak kihívásait, és sokan egészen új oldalukról is bemutatkozhattak. 

2022.10.18.

Zenei próbaterem mint egy hangszer – Bregenz, Ausztria

Az IN-EX berkein belül a Competition Team részt vett egy ausztriai pályázaton: Bregenz városába tervezték meg az új Musikprobenzentrum épületét, a csatlakozó egykori lovarda műemléképületének felújításával.

2022.10.17.

Revit projekt verzióváltása

A Revit modellek verzióváltására (update) sok fajta módszer és munkafolyamat létezik. Nagyobb projektek esetében olyan kifinomult munkamódszert dolgoztunk ki, amelynek a célja a lehető legynagyobb biztonságot lehet elérni a Revit projektek átállása kapcsán.

2022.10.06.

Revit modellezés bemutató

Épületgépész szakágunk rövid bemutató videóján láthatjátok hogyan használjuk a saját igényeinkre szabott, házon belül készült Revit modelleket.