BIM

Kezdd el nálunk BIM karriered

Magyarországon szinte egyedülálló módon, nálunk minden tervezőmérnök a világon piacvezető closed BIM rendszerben dolgozik, amelynek elsajátítása meghatározó érték lehet a karriered számára. Sajátítsd el velünk a BIM alapú tervezést és válj profi BIM szakértővé!

Mit jelent a BIM?

A BIM egy angol mozaikszó (Building Information Modelling), amely magyarul Épületinformációs Modellezésként ismert. A BIM munkamódszerben a hagyományos műszaki rajzok helyett, már a projekt korai szakaszában, a szakági tervezők és résztvevő szakemberek mindenki számára elérhető, információ-gazdag 3D modellekkel dolgoznak. A teljes egészében 3D-ben egyeztetett model használatával elkerülhetők a költséges pótmunkák és késedelmek a kivitelezés során, illetve az épület üzemeltetési költségére is hatással lévő, fontos döntéseket is meg lehet hozni. Ilyen módon az építészeti és mérnöki projektek pontosabban és hatékonyabban valósulnak meg.

Kik azok a BIM szakértők?

Egy igazi BIM-es cégben nem csak a tervezőkre van szükség. A BIM Szakértők olyan mérnökök, akik érdeklődnek a számítástechnika világa iránt és magas szintű BIM tudássukkal a cégen belül támogatják a projektek BIM alapú megvalósulását. A vezető BIM menedzserek, a legmagasabb szinten tanácsadók egy projekt során és ők a projekt teljes digitális megvalósításáért felelnek. A BIM menedzserek nemzetközi szinten is keresett és jól fizetett szakemberek, akik elengedhetetlen szakmai hátterüknél és BIM szaktudásuknál fogva egyedi módon átlátják, mind a mérnöki, mind a BIM folyamatokat.

Hogyan lehetsz BIM szakértő?

Csatlakozz a STUDIO IN-EX BIM szakértői csapatához! Pályakezdőként Junior Modellező munkakörben szerezhetsz tapasztalatot, majd néhány év és sikeresen lezajlott projekt után tovább léphetsz tervezőmérnök, projektfelelős avagy BIM szakértő munkakörökbe. Szerezd meg Nálunk ezt a nemzetközileg is értékes tudást és kezdd el a BIM karriered a Studio IN-EX csapatában!