Karrier

Villamosmérnök gyakornoki program

Budapest

A STUDIO IN-EX kiemelt fontosságot tulajdonít a mérnök utánpótlás képzésnek, a fiatal mérnök generáció szakmai integrálásának. Generáltervező irodánk folyamatosan növekszik, jelenleg is sok fiatal mérnök kollégával dolgozunk együtt. 

Cégünk 25 éves történetében nagy hagyománya van a gyakornoki programnak: 2018-ban lehetőséget kaptunk az Óbudai Egyetemmel való együttműködésre, a mérnök hallgatók számára bemutathattuk nemzetközi generáltervező irodánkat, és erre a kapcsolatra építve alakítottuk ki mérnök gyakornoki programunkat. 30 fős villamos tervezőmérnök csapatunkban számos olyan mérnök munkatárs is dolgozik velünk, akivel gyakornoki éveiben kezdtük meg a közös munkát. 

Ha te is szívesen csatlakoznál egy innovatív, folyamatosan bővülő tervezőmérnök csapathoz, akkor jelentkezz hozzánk mérnök gyakornoknak!

A program fő célja a fiatal mérnöktársadalom bevezetése és integrálása az épületvillamossági tervezésbe. A gyakornoki időszak alatt lehetőséget teremtünk a szakmai ismeretek épületvillamossággal kapcsolatos elmélyítésére, valamint a tervezési folyamatok megismerésére.

Általánosságban a gyakornoki program lehetőséget biztosít arra, hogy az érdeklődő kollégák a folyamatok megismerése és elsajátítása után irányított mérnök pozíciót szerezzenek a cégünknél.

Mit nyújtunk neked, ha csatlakozol villamos tervezőmérnök csapatunkhoz gyakornokként?

 • A korábbi években szerzett tapasztalatainkat felhasználjuk a fiatal kollégák képzésére, nem csak szakmai, hanem általános képzések keretein belül is. Nagy tapasztalatunk van abban, hogy a kezdő mérnököket olyan feladatokkal lássuk el, mely a fejlődésüket segíti. A gyakornokok számára mentorokat jelölünk ki, akik az adott munkafolyamathoz való tudást átadják, valamint ellenőrzik az elvégzett feladatokat.
 • A BIM technológiában piacvezetőként, az épületvillamossági tervezésben is kiaknázzuk a rendszer lehetőségeit. Gyakornokainkat cégen belüli általános és szakág specifikus oktatásokkal segítjük a rendszer megismerésében és használatában.
 • A tervezési folyamat minden lépését bemutatjuk. Lehet az modellezés, számítások készítése, világítás méretezés vagy zárlat számítás.
 • Átlag feletti munkakörülményeket biztosítunk: valóban 21. századi modern iroda, étel-, italautomaták, gyümölcsnap, közös pénteki ebéd, havonta közös napindító kávézás.
 • Számunkra fontos a munkatársak testi-lelki egészsége: szervezett sport lehetőségek, sportszoba, gerinctorna, masszázs is szerepelnek a heti programok között.
 • játék életünk része, így az irodában sem kell nélkülöznünk: ping-pong, csocsó, darts, PS és Nintendo vár majd egy kis kikapcsolódásra.
 • És nem utolsó sorban egy igazi jó hangulatú csapat vár rád, akik szeretik együtt tölteni az időt, hiszen a munka is hatékonyabb, ha jól érezzük magunkat közben.

Milyen feladatok várnak rád villamos tervezőmérnök gyakornokként?

 • világítási rendszerek tervezése, világítás méretezés
 • energiaellátás, erősáramú hálózatok tervezése, kábelrendszerek méretezése
 • elosztóberendezések tervezése
 • villámvédelem tervezése, kockázatelemzés
 • 3D modellezés, ütközésmentesítés
 • együttműködés társtervezőkkel, kapcsolattartás cégen beül

Kinek ajánljuk a STUDIO IN-EX villamos tervezőmérnök gyakornoki programját?

A gyakornoki pozíciót olyanoknak ajánljuk, akik minimum heti 30 órában tudnak feladatokat vállalni és közel állnak a Bsc diploma megszerzéséhez. Lehetőség van nálunk írni a szakdolgozatot is, melyet házon belül konzulenssel és bírálóval is támogatunk. A szakdolgozat témáját az épületvillamossági tervezésen belül közösen választjuk ki.

Szakképzett villamosmérnök csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az elektromos tervezés minden területén, úgymint középfeszültség-, erősáram-, gyengeáram és BMS-rendszerek, valamint az intelligens épületmegoldások. Nyitottak és rendkívül rugalmasak vagyunk annak érdekében, hogy partnereink számára megtaláljuk a legjobb megoldásokat. A BIM-modellben és a virtuális valóságban való munka segít nekünk abban, hogy maximalizáljuk a koordináció hatékonyságát köztünk és a társszakági tervezők között.

Folyamatosan kísérletezünk a legújabb technológiákkal, hogy a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani. BIM-szakértelmünk, amely ma nemzetközi szinten is nagy elismerésnek örvend, hosszú évek kemény munkáján alapul. Számunkra semmi sem lehetetlen, bármilyen innovatív ötlettel fordulhat hozzánk, és mi megvalósítjuk azt.

Jelentkezés

Amennyiben szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, az alábbi pályázati adatlap kitöltésével, és önéletrajzod feltöltésével küldheted el jelentkezésedet.

Ha a pozícióval, vagy a pályázási folyamattal kapcsolatban kérdésed merülne fel, keress minket a lenti elérhetőségek valamelyikén!


  Legutóbbi referenciák